Η Ευρωκλινική Αθηνών, ένα από τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας, από την ίδρυσή της το 1998, διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής υγείας. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία που δίνει έμφαση στην άριστη κλινική αντιμετώπιση και την ασφάλεια των ασθενών. 

Κορυφαίο Ιατρικό Προσωπικό 

Η Ευρωκλινική Αθηνών φημίζεται για τους διακεκριμένους γιατρούς της που απολαμβάνουν την αναγνώριση της ελληνικής και διεθνούς ιατρικής κοινότητας, γιατί συνδυάζουν μακρόχρονη νοσοκομειακή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε βάθος επιστημονική γνώση της ειδικότητάς τους και ήθος. Η συνεχής εκπαίδευση και η συμμετοχή του ιατρικού προσωπικού σε διεθνή ιατρικά συνέδρια, όπως άλλωστε και οι επιστημονικές συνεργασίες με παγκοσμίως αναγνωρισμένα νοσοκομεία και πανεπιστήμια του εξωτερικού, αποτελούν εχέγγυα για τη γρήγορη και έγκυρη διάγνωση, καθώς και την αποτελεσματική θεραπεία κάθε περιστατικού. Περισσότεροι από 1.300 γιατροί με αναγνωρισμένο κύρος συνεργάζονται με την Ευρωκλινική Αθηνών καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων.

Σύγχρονα Ιατρικά Κέντρα και Μονάδες Υψηλής Εξειδίκευσης

Η Ευρωκλινική Αθηνών προσφέρει άριστη ιατρική φροντίδα και περίθαλψη με πρότυπα ιατρικά κέντρα και μονάδες θεραπείας που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών.

Διαθέτει:

  1. Ιατρικά Κέντρα & Μονάδες που καλύπτουν όλες τις ειδικότητες, όπως ενδεικτικά, Καρδιολογική / Καρδιοχειρουργική Μονάδα, Ρομποτική Χειρουργική, Κέντρο Μαστού, Ογκολογικό, Ορθοπεδικό, Γενική Χειρουργική, Νευροχειρουργική, Θωρακοχειρουργική, Ουρολογικό, Ιατρείο Διάγνωσης και Επεμβατικής Θεραπεία Πόνου, Πλαστική Χειρουργική, Iατρείο Λοιμώξεων & Ταξιδιωτικής Ιατρικής, Τμήμα Αυτοάνοσων Νοσημάτων κ.α.
  2. Ειδικές Μονάδες όπως Καρδιολογική Μονάδα - Μονάδα Εμφραγμάτων, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας.
  3. Yπερσύγχρονα Εργαστήρια (Ακτινοδιαγνωστικό, Αιμοδυναμικό, Ενδοσκοπικό, Επεμβατική Ακτινολογία και Επεμβατική Νευροακτινολογία, Βιοπαθολογίας και Πυρηνικής Ιατρικής).

Υψηλού Επιπέδου Φροντίδα Υγείας 

Η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει κορυφαία επίπεδα νοσηλευτικής φροντίδας με επίκεντρο τον ασθενή. Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται πάντα δίπλα στον ασθενή και είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για την παροχή υψηλού επιπέδου νοσηλευτικών υπηρεσιών. Η επιμόρφωση και η μετεκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού είναι μία συνεχής διαδικασία με στόχο την εξειδίκευση σε τομείς όπως η επείγουσα νοσηλεία, η εντατική θεραπεία, η νοσηλευτική ογκολογία κ.α.

 'Κοντά μας νοιώθετε ασφαλείς'

Στην Ευρωκλινική Αθηνών λειτουργεί Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα (αξονικός, μαγνητικός τομογράφος, ακτινογραφίες, κ.α.) σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο, παρέχοντας άμεση ιατρική αντιμετώπιση για κάθε περιστατικό. (Επείγοντα Περιστατικά: τηλ. 210 6416366 & 376).

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Αθανασιάδου 7-9 (πάροδος Δ. Σούτσου)
Αθήνα, (στάση Μετρό Αμπελόκηποι)
Τηλ. Kέντρο: 210 6416600

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο