Νέες λύσεις HR Cloud Services, εισάγει στην ελληνική αγορά η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής εμπλουτίζοντας ανάλογα το λογισμικό της, HR Master.

Πρόκειται για μία σύγχρονη σουίτα λύσεων Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων, η οποία παρέχει τη δυνατότητα σε μία εταιρεία ή οργανισμό να μισθώσει τη χρήση του Λογισμικού HR Master και της Μισθοδοσίας. Με τις Νέες Λύσεις HR Cloud Services της LAVISOFT, η επιχείρηση καταργεί ουσιαστικά την απαίτηση για αγορά Παγίου Λογισμικού, Υποδομών, IT Services κλπ.

Το HR MaSter της LAVISOFT αποτελεί ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων απαραίτητο εργαλείο για τη Διεύθυνση Προσωπικού. Είναι ένα προϊόν συνεχούς εξέλιξης που ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία που έχει συγκεντρωθεί από τη χρήση του σε μεγάλες βιομηχανικές, εμπορικές μονάδες και επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.

Με τη βοήθεια του HR MaSter της LAVISOFT, κάθε επιχείρηση επιτυγχάνει, αντί για απλή διαχείριση δεδομένων, αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, εξοικονόμηση χρόνου, έλεγχο ροής διαδικασιών καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

Το HR MaSter της LAVISOFT αποτελείται από τις εξής εφαρμογές:

  • Διαχείριση Μισθοδοσίας (Payroll Master)
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (Personnel Master)
  • Διαχείριση Βαρδιολογίου (Roster Master)
  • Διαχείριση Αιτήσεων Προσωπικού (HR Net)
  • Διαχείριση Ωροσήμανσης Παρουσιών(Time Master)
  • Διαχείριση Έλεγχου Πρόσβασης (Access Master)
  • Διαχείριση Χρόνου Εργαζομένων (Time Sheet)

Όλα τα υποσυστήματα του HR MaSter της LAVISOFT λειτουργούν είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με τα υπόλοιπα προϊόντα της οικογένειας εφαρμογών HR MaSter, αλλά συνεργάζονται απόλυτα και με συστήματα άλλων εταιρειών. Η λύση πλαισιώνεται από υπηρεσίες παραμετροποίησης και εκπαίδευσης των χρηστών και εξασφάλισης της απρόσκοπτης λειτουργίας των εταιρειών, μέσω των υπηρεσιών Συντήρησης που προσφέρονται.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, το οποίο, όπως όλα τα έργα της LAVISOFT, παρέχει επιπλέον το πλεονέκτημα της ευελιξίας και της αναπροσαρμογής στα νέα δεδομένα της τεχνολογίας και στις διαφορετικές απαιτήσεις μιας επιχείρησης, καθώς και δυνατότητες εφαρμογής σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η LAVISOFT σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο, και παρέχοντας στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο