Ημερίδα με τίτλο «Υγεία: Σχεδιάζοντας το μέλλον» πραγματοποιεί το MED & HEALTH BUSINESS την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στο πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «Δαΐς».

Θα παραστούν και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ Κωνσταντίνος Φρουζής.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί δωρεάν η έκδοση MED&HEALTH BUSINESS 2014 αξίας 100 ευρώ.

Ομιλητές της ημερίδας

Αναλυτικά, ομιλητές στην ημερίδα θα είναι ο Μάκης Βορίδης, Υπουργός Υγείας, ο Μιχάλης Βλασταράκος, Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, ο Γιώργος Πατούλης, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο Γιάννης Κυριόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Οικονομικών Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, ο Θάνος Πλεύρης ΟΔΝ LLM, τ. Βουλευτής Α΄ Αθηνών, Σύμβουλος Υπουργού Υγείας, ο Γιώργος Καλαμίτσης, Πρόεδρος “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΑΤΟΣ, ο Μάρκος Ολλανδέζος, Επιστημονικός Διευθυντής Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ. Α.Ε.Ε., Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. του Ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε., Διαχειριστής του Φ.Σ.Α., μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ο.Σ.Φ.Ε., ο Κωνσταντίνος Φρουζής, Πρόεδρος ΣΦΕΕ, η Μαρία Καντζανού, Επίκουρος Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο Νικόλαος Μανιαδάκης, Καθηγητής Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, ο Δημήτριος Λιντζέρης, Πρόεδρος ΕΟΦ, ο Δημήτρης Κοντός, Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Υ.Υ., η Μυρτώ Σκοτίδα, Αναπληρωματικό Μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών και Υπεύθυνη των εκστρατειών «Δικαίωμά Μου» και «Τροφός» και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, Φαρμακοποιός και Διευθύνων Σύμβουλος PROFARM, Μέλος Του Δ/Σ Του Πανελλήνιου Συλλόγου Φαρμακαποθηκάριων.
Χορηγός της ημερίδας είναι η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ενώ υποστηρικτές της Έκδοσης Med&Health Business 2014 είναι οι εταιρείες TEVA, GENESIS PHARMA, PHARMATHEN, GALENICA, ELPEN, MEDISYN, ΚΕΕΛΠΝΟ, COLLAGEN POWER, ABBVIE, PHARMA CENTER, SUPERFOODS, PHARMASYN, DROMEAS, LEASEPLAN. Υπογραμμίζεται επίσης πως Υποστηρικτές της Διοργάνωσης είναι οι εταιρείες ONE TEAM και SAMINTHOS, χορηγός εκτυπώσεων η εταιρεία ΔΟΥΝΙΑΣ και χορηγοί επικοινωνίας οι: SBC TV, IATRONET.GR, Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ, MEDNUTRITION.GR και STOGIATRO.GR.

Η έκδοση «MED&HEALTH BUSINESS» είναι ετήσια επιχειρηματική έκδοση για τον κλάδο της Υγείας και του Φαρμάκου. Αποτελεί πολύτιμο εργαλείο δουλειάς και ενημέρωσης για κάθε επαγγελματία του χώρου της Υγείας, αφού στις σελίδες της μπορεί να βρει και να αξιοποιήσει τα οικονομικά μεγέθη των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, των φαρμακαποθηκών και των ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας από το 2008 έως το 2013.
Τα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών και η επεξεργασία των δεδομένων των ισολογισμών προέρχονται από την Τράπεζα Πληροφοριών για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις, DIRECTION BUSINESS REPORTS.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το βρείτε στο: http://direction.gr/med&health/programma.pdf  

Για πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε:
DIRECTION BUSINESS NETWORK: κα Μαρία Τσώνου, τηλ: 210 7712400 (εσωτ. 248), [email protected] r
ONE TEAM: κα Χριστίνα Μπογδάνου, τηλ: 2107259500 [email protected] 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν