Στις 29 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, θα λάβει χώρα μια σημαντική εκδήλωση του Σωματείου υποστήριξης ασθενών με ψωρίαση ΚΑΛΥΨΩ στην πλατεία Κοραή (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), στην Αθήνα.

Η δράση υλοποιείται με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την ψωρίαση. Μέλη και φίλοι του Καλυψώ από 10.00 έως 16.00 θα δίνουν το μήνυμα της ημέρας ''η ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική, αγκάλιασέ με'’. Οι επισκέπτες του περιπτέρου, αερόστατου στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα μπορούν να φωτογραφίζονται, εάν το επιθυμούν, με φόντο το αερόστατο, θα γεύονται γλυκίσματα και θα ενημερώνονται για την ψωρίαση και το Καλυψώ.

Την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες από 9.00 έως 13.00 θα υλοποιηθεί ενημερωτική δράση στο χώρο έξω από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50. Μέλη και φίλοι του Καλυψώ θα ενημερώνουν και θα ευαισθητοποιούν το κοινό για τη ψωρίαση.

Θυμίζουμε πως εντός του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιείται από 1-30 Οκτωβρίου 2014 (ωράριο 10:00-21:00 και δωρεάν είσοδος) η έκθεση «Αποκαλύψτε το Δέρμα σας - Skin to live in».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ανακαλύφθηκε νέα λειτουργία του βλεφαρίσματος
Κέρδη μεγαλύτερα από τις προβλέψεις για την Johnson & Johnson
Τι φάρμακα χρειάζονται οι άνθρωποι στο διάστημα