Από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τον Πρόεδρό της, κ. Σπύρο Καπράλο τιμήθηκε η GENESIS Pharma, για την ενεργό συμμετοχή της στο Πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016», κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος. H GENESIS Pharma ανέλαβε ως αποκλειστικός χορηγός να υιοθετήσει την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, στηρίζοντας την προετοιμασία της για συμμετοχή και διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016.

Στην εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη σε αθλητές και χορηγούς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης ανέφερε «Νομίζω ότι εμείς κάναμε το καθήκον μας, που ήταν το εύκολο. Το δύσκολο έργο ανήκει σε εσάς τους αθλητές. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και ελπίζω να μας κάνετε υπερήφανους».

Η πρωταθλήτρια open water Κέλλυ Αραούζου έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες έως σήμερα και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η πιο πρόσφατη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Open Water τον περασμένο Αύγουστο στο Βερολίνο επισφραγίστηκε με την 6η θέση στα 5χλμ στην ατομική της προσπάθεια, αλλά και το ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ στο ομαδικό, μαζί με τους πρωταθλητές Σπύρο Γιαννιώτη και Αντώνη Φωκαΐδη.

Συνολικά, 28 εταιρείες και ιδιώτες θα στηρίξουν έμπρακτα 55 αθλητές και αθλήτριες μέσα από το Πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Καπράλος.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο