Εβδομάδες Προληπτικού Ελέγχου Σεξουαλικώς Μεταδιδομένων Νοσημάτων σε προσιτές τιμές, οργανώνει ο Όμιλος Βιοϊατρική από 8 έως 20 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την έγκαιρη πρόληψη από τα συγκεκριμένα νοσήματα, που αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, στις μονάδες Βιοϊατρική, και τις Βιοκλινικές σε Αττική και Θεσσαλονίκη, προσφέρονται κατά την περίοδο της δράσης σε τιμή 20 ευρώ, Ολικός έλεγχος HIV (AIDS) με τεστ 4ης γενιάς, υψηλής ευαισθησίας που ανιχνεύει όλα τα στελέχη του ιού HIV, RPR (Σύφιλη), HBsAG (Ηπατίτιδα B) και ANTI-HCV (Ηπατίτιδα C).

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον εξετάσεις Μοριακού Ελέγχου.

Το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει για τους άνδρες: Χλαμύδια, Ουρεόπλασμα. Σύφιλη, Μυκόπλασμα,Τριχομονάδες, Γονόρροια, Έρπητα HSV 1/2 και Διευρυμένο HIV, έναντι 70 ευρώ.

Ο αντίστοιχος έλεγχος για τις γυναίκες περιλαμβάνει επιπλέον έλεγχο για Βακτήρια (G.vaginalis, A.vaginae, Lactobacillus spp), έναντι 80 ευρώ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 69 66 100 για την Αθήνα και 2310 459 660 για την Θεσσαλονίκη ή στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα