Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που νοσηλεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία» και παράλληλα παρακολουθούν στο σχολείο του Νοσοκομείου τα μαθήματα της τάξης τους, διοργανώθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου από τα Σχολεία του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και την Roche Hellas.

Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν οι μικροί ασθενείς παρουσία των γονέων, των δασκάλων, των καθηγητών και των ιατρών τους, παρέστησαν ο Καθηγητής κ. Γεώργιος Χρούσος, Διευθυντής του Νοσοκομείου «Αγ. Σοφία», η κ. Πολυτίμη Λεονάρδου, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου και η κ. Μαρίζα Οικονόμου, αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους Καλές Γιορτές.

Ο Διευθυντής του Σχολείου που στεγάζεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», κ. Νίκος Σαρμάς, καλωσόρισε τα παιδιά και τους γονείς τους και ευχαριστώντας τη Roche Hellas ανέφερε «είναι σημαντική για εμάς η χαρά με την οποία αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας να μας στηρίξετε και φέτος στο έργο μας. Ευχόμαστε στους μικρούς μας φίλους να επιστρέψουν σύντομα υγιείς στα σχολεία τους».

Ο Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων της Roche Hellas κ. Κίμων Μαλαταράς δήλωσε: «η εταιρεία μας συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά με μεγάλη χαρά στην υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Η Roche Hellas είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τους πολίτες του αύριο. Η εκδήλωση στο νοσοκομείο Παίδων Αγ. Σοφία αφορά στην έκφραση θαυμασμού και επιβράβευσης των παιδιών, που, παράλληλα με την ασθένεια που έχουν να διαχειριστούν, με δύναμη καρδιάς συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους επενδύοντας στο μέλλον».

Η γιορτή ξεκίνησε με την θεατρική παράσταση «Ξημερώνει» από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, η οποία χάρισε άφθονο γέλιο στους μικρούς θεατές ενώ στη συνέχεια, η χορωδία των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Ζωγράφου τραγούδησε παραδοσιακά κάλαντα.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε κάθε παιδάκι, ενώ βοηθός του σε αυτό το έργο ήταν ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος φωτογραφήθηκε με τα παιδιά.

Ο κ. Ζουγανέλης δήλωσε «Η ευχή μου στα παιδιά είναι να μην εμπιστεύονται απλά τους μεγάλους αλλά να τους σέβονται και να τους αγαπούν. Μόνο έτσι μπορούν να βγάλουν δικά τους φτερά και να πετάξουν στη ζωή».
Η Roche Hellas είναι ενεργός υποστηρικτής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» μέσω δωρεών αλλά και διοργανώνοντας τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή - παράδοση την οποία έχει πρόθεση να αναβιώσει και τις επόμενες χρονιές.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα