Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) έδωσε στον χρυσό Παραολυμπιονίκη Γιάννη Κωστάκη τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς 2014. 

Η βράβευση ήρθε μετά την κατάρριψη του παγκόσμιου ρεκόρ στα 200 μ. μικτή ατομική στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα στο ΠανευρωπαΪκό Πρωτάθλημα.

Ο τίτλος αυτός ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά παγκόσμιων διακρίσεων για τον Γιάννη Κωστάκη, που συγκεντρώνει μεγάλα αποθέματα ...χρυσού στην 18χρονη αθλητική καριέρα του.

Όμως, ο παγκόσμιας κλάσης πρωταθλητής μας δεν επαναπαύεται. Ήδη έχει ξεκινήσει στο Κέντρο Αποκατάστασης «Ανάπλαση» τη σκληρή προετοιμασία, ακολουθώντας το ειδικό πρόγραμμα που κάθε φορά καταρτίζει για αυτόν η Ομάδα των γιατρών και Θεραπευτών του Κέντρου, έτοιμος για νέες διακρίσεις.

Όπως δηλώνει ο ίδιος: «Η προετοιμασία μου για τις αθλητικές διοργανώσεις του 2015 έχει αρχίσει πριν αρκετούς μήνες, με στόχο τέσσερα πρωταθλήματα, στην Ελλάδα και στη Γερμανία, καθώς και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Αγγλία. Με την καθημερινή προπόνηση στην πισίνα και το εξειδικευμένο πρόγραμμα της Ομάδας των γιατρών και θεραπευτών στο γυμναστήριο της «Ανάπλασης», συνεχίζω για την επίτευξη νέων διακρίσεων. Δεν αρκεί να επαναπαύεσαι στις επιτυχίες και στα μετάλλια, γιατί ο πρωταθλητισμός είναι μια δύσκολη και συνεχής προσπάθεια για υψηλοτέρους στόχους».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πρόγραμμα ενίσχυσης της πρόσβασης στο φάρμακο για ευπαθείς ομάδες στην Πελοπόννησο
Καούρες: Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση ή διαφραγματοκήλη;
Στο επίκεντρο η ψυχική υγεία και η ψηφιακή ζωή των εφήβων