Η Γ΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ διοργανώνει Συνέδριο με τίτλο “Arrhythmias Update 2015” σε συνεργασία με την Καρδιολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος στις 24-25 Απριλίου, στο THE MET HOTEL στη Θεσσαλονίκη.

Το πολύ υψηλού επιπέδου Συνέδριο φιλοδοξεί να αναπτύξει και να παρουσιάσει με τη βοήθεια Ελλήνων και ξένων κορυφαίων επιστημόνων τα πρακτικά προβλήματα και τις σημαντικές εξελίξεις στο τομέα των αρρυθμιών με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης από ότι συνηθιζόταν μέχρι τώρα, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή του κοινού σε μια διαδραστική, φροντιστηριακού τύπου, συζήτηση με panel ειδικών.

Οι ομιλητές θα αναπτύξουν σημαντικά θέματα που αφορούν τις νεότερες θεραπείες της κολπικής μαρμαρυγής, τη θέση των νέων αντιθρομβωτικών, τη χρήση των απινιδωτών και αμφικοιλιακών συστημάτων και την προσέγγιση των γενετικά μεταδιδόμενων καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Το Συνέδριο μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και on demand στο διαδικτυακό κανάλι Livemedia και στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.livemedia.gr/arrhythmias_update_2015 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο