Στο ειδικό τμήμα διάγνωσης – παρακολούθησης – χειρουργικής αντιμετώπισης σπίλων που έχει οργανωθεί στους χώρους του ABH Medical Group, οι ενδιαφερόμενοι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 4-8 Μαΐου, θα μπορούν να εξετάσουν δωρεάν τους σπίλους (ελιές) σε πρόσωπο και σώμα για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, κλείνοντας έγκαιρα το ραντεβού τους στο τηλ. 210 89.49.090, ή μέσω της ιστοσελίδας http://www.abh-medicalgroup.com/.  

Όπως αναφέρει η Δρ. Θεοδώρα Φατσέα, «ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί πλέον ένα από τα 10 είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στους ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Η τρύπα του όζοντος, οι περιβαλλοντικές μεταβολές και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας ευθύνονται για την αύξηση των κρουσμάτων μελανώματος που έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης.

Για αυτό, λοιπόν, έχει τεράστια σημασία η αναγνώριση των πρώιμων σημείων του μελανώματος, διότι ο καρκίνος του δέρματος, αν ανιχνευθεί στα πρώτα του στάδια, είναι ένας από τους λίγους καρκίνους που θεραπεύεται πλήρως».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"ΑνθίΖΩ" με την ΑΚΟΣ στην Κύπρο
"Και τώρα...αγωνιζόμαστε" - Από το σοκ της διάγνωσης, στη μάχη με τον καρκίνο
Μ. Θεμιστοκλέους: Με ποιο νέο όργανο αλλάζουν διοίκηση του ΕΣΥ και υπουργείο Υγείας