Η Άνοιξη έφτασε! Γεμάτη χρώματα, μυρωδιές και ηλιόλουστες βόλτες στην εξοχή! Απαλλαγμένοι από το γκρι του χειμώνα και το κρύο, υποδεχόμαστε την πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Έτοιμοι να την απολαύσουμε;

Όχι αν μας ταλαιπωρεί η αλλεργία…

Ταλαιπωρεί πάνω από το 30% των Ελλήνων, από τους οποίους ο 1 στους 4 δεν γνωρίζει καν ότι πάσχει από κάποια μορφή αλλεργίας. Η γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση των συμπτωμάτων της Αλλεργίας είναι πολύ σημαντική ώστε να μη διαταράσσεται η ποιότητα ζωής μας. Η Αλλεργική Ρινίτιδα αποτελεί μια από τις πιο συχνές αλλεργικές παθήσεις η οποία εμφανίζει ρινικά συμπτώματα (όπως καταρροή, φτέρνισμα, συμφόρηση) και συνήθως συνοδεύεται από Αλλεργική Επιπεφυκίτιδα (συμπτώματα στα μάτια όπως κνησμός, δακρύρροια και ερυθρότητα).

Το LIVOSTIN® είναι το αντιισταμινικό σπρέι και κολλύριο χωρίς κορτιζόνη, που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση ακόμη και σε παιδιά άνω του ενός έτους!

Μη γυρνάτε πλάτη στα καλέσματα της Άνοιξης! Χρησιμοποιήστε το LIVOSTIN® και μην αφήνετε τις αλλεργίες να σας ταλαιπωρούν!

Διατίθεται σε 2 μορφές: Ρινικό σπρέι και κολλύριο.

Επισκεφθείτε τωρα το μεγαλύτερο site μετεωρολογικών προβλέψεων www.meteo.gr   και ενημερωθείτε από ένα από τα μεγαλύτερα site για θέματα υγείας www.iatronet.gr.

ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ με σύμμαχο το LIVOSTIN®!

Οδηγίες Χρήσης

Ρινικό σπρέι: 2 ψεκασμοί σε κάθε ρουθούνι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, χρησιμοποιείστε το αριστερό χέρι όταν ψεκάζετε στο δεξί ρουθούνι και το δεξί χέρι στο αριστερό ρουθούνι. 10ml, Προτεινόμενη Λ.Τ.: 6,86 ευρώ Κολλύριο: 1 σταγόνα σε κάθε μάτι από 2 έως 3-4 φορές την ημέρα. 4ml.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αίσθημα συνεχούς κόπωσης: Τι μπορεί να σημαίνει
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης