Διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα με αντικείμενο την Επαγγελματική Εξειδίκευση και Πιστοποίηση για Ειδικούς Συντονιστές- Διαμεσολαβητές Ιατρικού Τουρισμού (Medical Tourism Coordinators), υλοποιεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα η TEMOS HELLAS, αποκλειστική αντιπρόσωπος του οργανισμού Temos International.

Η TEMOS προσκαλεί τους υποψηφίους συμμετέχοντες για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ (Κασομούλη 108, Ν. Κόσμος, 1ος όροφος, Στάση Μετρό Άγιος Ιωάννης, Κόκκινη Γραμμή προς Ελληνικό) και απευθύνεται σε αποφοίτους/εργαζομένους του τουριστικού κλάδου, του κλάδου διοίκησης και μάρκετινγκ – πωλήσεων, οικονομικών σχολών, όπως επίσης και του κλάδου της υγείας. Η συνολική του διάρκεια είναι 60-75 ώρες.

Το πρόγραμμα οδηγεί ανάλογα με την επαγγελματική εμπειρία των υποψηφίων, σε διεθνή πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των Κοινοτικών οδηγιών κατά το πρότυπο ISO 17024. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015. Το πρώτο τμήμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και θα λάβει χώρα από την Δευτέρα 15 Ιουνίου έως το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη και ώρες 4:30-8:30 μ.μ. συμπεριλαμβανομένων και 2 ενοτήτων οι οποίες θα διεξαχθούν Σάββατο στις 4 και 11 Ιουλίου και ώρες 9:00-15:00 και 9:00-15.45 αντιστοίχως.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως στo ΚΕΚ ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είτε μέσω e-mail στη δ/νση [email protected], μαζί με τα εξής δικαιολογητικά: Αίτηση Συμμετοχής, Βιογραφικό Σημείωμα, Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας, Αντίγραφο Πτυχίου, Αντίγραφο βεβαίωσης για τη γνώση Αγγλικής Γλώσσας, Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Greek Medical Tourism Council (ΕΛΙΤΟΥΡ) και με την υποστήριξη της GOLDAIR TOURISM S.A.

Σε περίπτωση συμμετοχής εργαζομένων μέσω εταιρείας, το πρόγραμμα δύναται να επιδοτηθεί από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24.

Περισσότερες πληροφορίες, στα τηλέφωνα: 210-7474220/3 (Temos Hellas), 210-9029780 (ΚΕΚ Νέα Γνώση), και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα: http://www.medfacilitators.com/en/ 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο