• Φουσκώστε ένα πορτοκαλί μπαλόνι
  • Τραβήξτε μια φωτογραφία
  • και ανεβάστε τη στο Instagram #xarizoanasa 

με αυτές τις τρεις απλές κινήσεις, διασκεδάζοντας, συμβάλλετε στη διάδοση του μηνύματος «Μαθαίνω… Προλαμβάνω και Αντιμετωπίζω… τα Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος». Επίσης συμμετέχετε στην Εκστρατεία Ενημέρωσης «Χαρίζω την Ανάσα μου» και στη δημιουργία ακόμη δυο νέων πνευμόνων πρασίνου και ψυχαγωγίας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η ανάπλαση των παιδικών χαρών θα γίνει σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Άγονη Γραμμή Γόνιμη.

Η Εκστρατεία Ενημέρωσης «Χαρίζω την Ανάσα μου» εντάσσεται στο πρόγραμμα «Πνεύμων» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (Ε.Π.Ε.) και περιλαμβάνει επίσης μελέτες για τον υπολογισμό του κόστους του άσθματος και της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (Χ.Α.Π.) στην οικονομία και στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Την Εκστρατεία Ενημέρωσης «Χαρίζω την Ανάσα μου» έχουν «αγκαλιάσει» oι: Γιάννης Ζουγανέλης, Κώστας Βουτσάς, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Ναυπλιώτου, Χρήστος Χωμενίδης, Λευτέρης Ελευθερίου, Γιάννης Μπισμπικόπουλος, Αλίνα Κωτσοβούλου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μητρούσης, Τάσος Νούσιας κ.α. και περισσότεροι από 800 πολίτες προσφέροντας την ανάσα τους και συμβάλλοντας στη διάδοση του μηνύματος. Παράλληλα έχουν πραγματοποιηθεί σειρά δράσεων (διάδοση μέσω social media, εντυποδιανομή, facebook application, δημιουργία ιστοσελίδας www.xarizoanasa.gr  κ.α.).
Φουσκώστε και εσείς ένα μπαλόνι λοιπόν… Ενημερώστε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας για την εκστρατεία μέσω της φιλοξενίας του banner και παροτρύνετέ τους να φουσκώσουν ένα πορτοκαλί μπαλόνι και να ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στο Instagram #xarizoanasa.

Μόνον όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε δυνατότεροι διαδίδοντας το μήνυμα «Μαθαίνω… Προλαμβάνω και Αντιμετωπίζω… τα Νοσήματα του Αναπνευστικού Συστήματος» γιατί η Γνώση είναι Δύναμη !

‘’Σας ευχαριστούμε για τη συνδρομή σας στην προσπάθεια μας ! ‘’

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;