Με την παρουσία επιφανών επιστημόνων ομιλητών και συνέδρων από όλον τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί το Διεθνές Συνέδριο Laser & Aesthetics Europe 2015, από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου είναι «Light of Beauty over the Parthenon», καθώς το συνέδριο πραγματοποιείται μέσα στο 2015, που έχει ανακηρυχθεί ως Διεθνές Έτος Φωτός και Τεχνολογιών βασιζόμενες στο Φως από την 68η Συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών.

Πρόκειται για Ετήσιο Συνέδριο που συγκαλείται από την European Laser Association (ELA, www.europeanlaserassociation.com) και διοργανώνεται από την European Society For Laser Aesthetic Surgery (ESLAS, www.eslas.com) σε συνεργασία με την Dutch Aesthetic Laser Association (DALA, www.infodala.nl). Απευθύνεται κυρίως σε ιατρούς ειδικοτήτων, όπως Πλαστικής Χειρουργικής, ΩΡΛ και Δερματολογίας, καθώς και άλλων, σχετικών με τη χρήση και τις εφαρμογές των laser.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί η εφαρμογή των θεραπειών laser για τις αγγειακές παθήσεις και την αφαίρεση τατουάζ, καθώς και η χρήση τους στην αισθητική χειρουργική, στις μεθόδους λιποαναρρόφησης και στην ανανέωση της επιδερμίδας.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναπτυχθούν:

  • Εφαρμογές των Laser στη θεραπεία αγγειακών και χρωματικών βλαβών
  • Εφαρμογές των Laser στην Αισθητική Γυναικολογία
  • Εφαρμογές των Laser στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική (βλεφαροπλαστική, face lift, λιποαναρρόφηση κ.λπ.)
  • Εφαρμογές των Laser και συνδυασμός τους με κλασικές μεθόδους για την αντιμετώπιση προβλημάτων του λιπώδους ιστού
  • Εφαρμογές γενικώς των συσκευών εκπομπής ενέργειας στην Αισθητική Ιατρική και Χειρουργική (ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι κ.λπ.)
  • Εφαρμογές διοδικών συσκευών χαμηλής εκπομπής (LED) και συσκευών φωτοδιαμόρφωσης στην Αισθητική Ιατρική και Χειρουργική
  • Σύγκριση εφαρμογών κλασικών μεθόδων πλαστικής χειρουργικής σε συνδυασμό ή όχι με Laser ή άλλες συσκευές εκπομπής ενέργειας
  • Νέες χειρουργικές τεχνικές στην Πλαστική χειρουργική
  • Εφαρμογές μη Χειρουργικών τεχνικών ή τεχνικών ήπιας χειρουργικής στην Αισθητική Ιατρική.
    Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ).

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Υπάρχουν στην πραγματικότητα λειτουργικοί αλκοολικοί;
Κάνναβη και θεραπευτικές τεχνικές στον χρόνιο πόνο - Το επόμενο βήμα
Ενίσχυση της Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας