Την αποκλειστική συνεργασία με τα κορυφαία ακουστικά βαρηκοΐας PHONAK εξασφάλισε η earcare, εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή ακοής στην Ελλάδα.

Με εξελιγμένες μικρο-τεχνολογίες, ειδικές αντι-θορυβικές λειτουργίες και αθέατες αισθητικές μορφές, τα διεθνώς αναγνωρισμένα Ελβετικά βοηθήματα προσφέρουν αξεπέραστη εμπειρία ακοής σε ανθρώπους με μειωμένη ευκρίνεια ομιλιών, βαρηκοΐα ή απλή ενόχληση από εμβοές (βουητό αυτιών). Παράλληλα αποτελούν την πλέον εξειδικευμένη εταιρεία σε παιδιατρικές λύσεις βαρηκοΐας.

Η earcare, με εμπειρία 40 χρόνων, ιδιόκτητα σύγχρονα εργαστήρια και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, αποτέλεσε μονόδρομο για την εκπροσώπηση στον Ελλαδικό χώρο του μεγαλύτερου κατασκευαστή ακουστικών βαρηκοΐας, την PΗΟΝΑΚ AG. Με έδρα τη Stäfa Ελβετίας, η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της ακοής για περισσότερο από 60 χρόνια, δημιουργώντας συνεχώς καινοτομίες, και βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους, όλων των ηλικιών, να κατανοήσουν και να απολαύσουν περισσότερο τους πλούσιους ήχους της ζωής.

“Η συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή λύσεων ακοής μας ικανοποιεί ιδιαίτερα”, δήλωσε o Διευθύνων Σύμβουλος της earcare, κ. Κωνσταντίνος Γαλιώτος και συμπληρώνει: “Δέσμευσή μας ήταν και είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις και τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες τόσο στους εμπορικούς συνεργάτες μας, όσο και στους ανθρώπους με δυσκολία ακοής. Η ένωση των δύο εταιρειών, με πολύχρονη τεχνογνωσία, πολύπλευρη γκάμα προϊόντων και τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένου after sale service θα ενισχύσει την παρουσία μας στις υπάρχουσες και νέες αγορές λαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο ακοολογικό περιβάλλον.”

Γνωρίστε το δίκτυο των επίσημων σημείων διάθεσης ακουστικών PHONAK στο www.phonak-hellas.com  και στο τηλέφωνο 210-52.33.006.

Η εταιρεία earcare σταθερά προσανατολισμένη σε πρωτοποριακές τεχνολογίες που αφορούν την ακοή προσφέρει κατά αποκλειστικότητα προϊόντα από τους κορυφαίους διεθνείς Οίκους Ευρώπης και Αμερικής.

Mε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επίσημος αντιπρόσωπος διεθνών οίκων εμβιοϊατρικής τεχνολογίας, δίκτυο πωλήσεων, ανεξάρτητο ιδιόκτητο εργαστήριο εμβιοϊατρικής τεχνολογίας, η earcare εγγυάται την άψογη συνεργασία και την απόλυτη ικανοποίηση συνεργατών και εξυπηρετούμενων ασθενών.

Τα προϊόντα της εταιρείας earcare μπορείτε να τα βρείτε στο www.earcare.gr  καθώς και σε επιλεγμένα κέντρα ακοής σε πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν
ΕΟΠΥΥ: Ξεκίνησε η αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ΄οίκον - Η διαδικασία