Ήδη, μέσα στους 8 πρώτους μήνες λειτουργίας του, στο www.desmosdirect.org  έχουν αναρτηθεί πάνω από 3.500 ανάγκες από περισσότερους από 150 κοινωφελείς φορείς και έχουν καλυφθεί συνολικά πάνω από 700 ανάγκες τόσο από ιδιώτες όσο και από εταιρείες, με την αξία των αγαθών που προσφέρθηκαν να ξεπερνούν τα € 245.000.

Η προσπάθεια όμως δεν πρέπει να σταματήσει τώρα που όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας πλήττονται από την κρίση και χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Εάν επιθυμείτε και εσείς να βοηθήσετε προσφέροντας είδη που ήδη έχετε σε πλεόνασμα (π.χ. τρόφιμα, είδη καθαριότητας, είδη προσωπικής υγιεινής, ηλεκτρονικό εξοπλισμό κ.ά.) που δεν τα χρειάζεστε πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, ή εάν θέλετε να παρέχετε δωρεάν υπηρεσίες σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, επισκεφθείτε το Desmos Direct (www.desmosdirect.org) για να δημιουργήσετε προφίλ και να αναρτήσετε την προσφορά σας.

Μόλις αντιστοιχίσει μια αναρτημένη ανάγκη με μια ανάλογη προφορά από ιδιώτη, εταιρεία ή και άλλο οργανισμό, το Desmos Direct ειδοποιεί αυτόματα δωρητή και φορέα για το επιτυχές ταίριασμα και κατευθύνει τα μέρη για την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Το Desmos Direct είναι το πρώτο και μοναδικό social media platform που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα με σκοπό να διευκολύνει την προσφορά αγαθών και υπηρεσιών από ιδιώτες και εταιρείες, σε οργανισμούς κοινωνικής ωφέλειας, μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον. Η υλοποίηση της πλατφόρμας Desmos Direct, υποστηρίχθηκε μέσα από δωρεά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), στο πλαίσιο των προγραμμάτων της για την αντιμετώπιση της κρίσης στη χώρα μας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο