Το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας ‐ Αποκατάστασης (Τ.Κ.Α.Φ.Α.) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ.) διοργανώνει το 3ο του Σεμινάριο σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε.), με τίτλο «Η διαδρομή από τα επιστημονικά δεδομένα στην κλινική πράξη».

Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν τα νεότερα δεδομένα και οι κλινικές προεκτάσεις για μια σειρά θεμάτων που υπάγονται στις πιο κύριες και συχνές παθήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι φυσικοθεραπευτές στον αναπνευστικό χώρο, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, το άσθμα και η κυστική ίνωση.

Επίσης, θα φιλοξενηθεί ως προσκεκλημένος ομιλητής ο διακεκριμένος Καθηγητής Πνευμονολογίας John Moxham από το King’s College Hospital, Λονδίνο, Αγγλία, και θα τιμηθεί η κα. Ειρήνη Πανοπούλου για τη μεγάλη της προσφορά στην αναπνευστική φυσικοθεραπεία στην Ελλάδα.

Είναι η πρώτη φορά που η διεξαγωγή ενός φυσικοθεραπευτικού σεμιναρίου θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Ετησίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου της Ε.Π.Ε., και το Τμήμα Καρδιοαγγειακής και Αναπνευστικής Φυσικοθεραπείας ‐ Αποκατάστασης εκτιμά ότι αυτή η συνεργασία σε συνδυασμό με την επιτυχία των δύο προηγούμενων σεμιναρίων του Τ.Κ.Α.Φ.Α. αποτελούν εγγύηση για μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία.

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή και το κόστος παρακολούθησης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.tkafa.gr/news_details.php?id=2730 

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο