Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τις αγγειακές παθήσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδι-κευμένοι ιατροί αγγειοχειρουργοί την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στο ξενοδοχείο « Grand Hotel Palace», ( Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη).

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Αγγειοχειρουργικού Τμή-ματος του Νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ» και της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας, στα πλαίσια της διημερίδας με τίτλο « Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ 2015». Περιλαμβάνουν εκτίμηση της βαρύτητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με τη βοήθεια αναίμακτων μεθόδων (Doppler, Triplex) όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους.

Η ενημερωτική εκδήλωση του κοινού και οι δωρεάν εξετάσεις τελούν υπό την αιγίδα του Ιατρι-κού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 3645 629 και ώρες 09:30 έως 17:30, εκτός Σ/Κ
ή να στείλουν την δήλωση συμμετοχής, που θα βρουν στην ιστοσελίδα https://www.aggeiakesimeresahepa.gr  ή στο fax: 210 3644 441 ή στο email: [email protected]  

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τους συμμετέχοντες αγγειοχειρουργούς της διημερίδας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τις συγκεκριμένες α-σθένειες, των οποίων η διάγνωσή πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ECDC: Κρούσματα λιστερίωσης απο καπνιστό σολομό σε τρεις χώρες
Οπιοειδή στην εγκυμοσύνη: Καμία σύνδεση με ψυχιατρικές επιπτώσεις στα παιδιά [μελέτη]
Οι νικητές των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς 2024