Σήμερα, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, η βιωματική εμπειρία “Η Σπείρα της Θετικής Ενέργειας”, για ψυχική και σωματική ανέλιξη, της Ιφιγένειας Τσαντίλη, παρουσιάζεται στο πλαίσιο του Inspire Your Life Forum by MoneyShow, στο Athens Hilton, στις 15:00-16:00, στην αίθουσα Σαντορίνη 5-6.

Η εμπειρία, που θα περιλαμβάνει ηχοθεραπεία και χοροθεραπεία, έχει σκοπό την ενδυνάμωση του εαυτού μας και της ομάδας μας με θετική ενέργεια, ευεξία και ανθεκτικότητα. Ελευθερωθείτε και κινηθείτε ελεύθερα για να βρείτε την αυθεντικότητά σας. Έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα ότι έχει θεραπευτικά αποτελέσματα σε μικρές και μεγαλύτερες ομάδες πληθυσμού και βοηθάει στην εναρμόνιση με τον εσωτερικό μας κόσμο, ιδιαίτερα σε περιόδους έντασης και ομαδικής θλίψης.

H Σπείρα της Θετικής Ενέργειας είναι ένα σύνθετο θεραπευτικό μοντέλο, που ξεκίνησε ως χοροθεραπευτική πρόταση και τώρα έχει ενσωματώσει και τη μουσικοθεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα. Λειτουργεί ως αντιστάθισμα στην κρίση που περνάει η κοινωνία και μπορεί να εφαρμοστεί και ως ελληνική πρόταση σε όλο τον κόσμο, γιατί η γλώσσα του χορού και της μουσικής είναι διεθνής. Βασίζεται στη θεωρία Gestalt, στη Θετική Ψυχολογία, στη Νευροφυσιολογία και είναι εμπνευσμένη από το πανάρχαιο σύμβολο της σπείρας του Αρχιμίδη, τα Πολιτικά του Αριστοτέλη, τη θεωρία του αστροφυσικού Stephen Hawking για τις μαύρες τρύπες (Hawking Radiation) και τη στροβιλιζόμενη κίνηση από την πρωτόγονη μορφή της μέχρι τον σύγχρονο χορό.

Εισηγούνται η Ιφιγένεια Τσαντίλη, M.Sc. Ψυχολογίας και ΜΜΕ και ο ηχοθεραπευτής Gong Master Νίκος Αθανασίου της σχολής Don Conreaux Gong Yoga of Holistic Resonance, ο οποίος θα φέρει μαζί του τα μεγάλα gong της Γης και του Ήλιου. Συμπράττει ο ηχοθεραπευτής κατά Peter Ηess, Κωνσταντίνος Μαρουσόπουλος, με Θιβετιανές ηχογαβάθες.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.spiral-of-positive-energy.com .
Στο τηλέφωνο 6946704777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο