Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που η Vichy παρουσίασε τη Neovadiol, την πρώτη φροντίδα που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα.

Το 2015, χρησιμοποιώντας ως πηγή έμπνευσης την έρευνα για τα οφέλη της DHEA ορμόνης νεότητας στην επιδερμίδα, η Neovadiol επαναπροσδιορίζεται χρησιμοποιώντας ένα Σύμπλοκο Αναπλήρωσης που μιμείται τη δράση της ορμόνης και αποκαθιστά τη νεότητα της επιδερμίδας σε όλα τα επίπεδα.

Συνεχίζοντας και ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας και τη νύχτα, όπου τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης είναι πιο έντονα, το 2016, η Vichy παρουσιάζει τη Neovadiol Κρέμα νύχτας, την πρώτη φροντίδα νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση.

Εχθροί της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση
1) δραματική μείωση της DHEA
2) διαταραχές τη νύχτα λόγω εμμηνόπαυσης

DHEA: Η DHEA ή αλλιώς Δεϋδροεπιανδροστερόνη, είναι η ορμόνη με την πιο πληθωρική παρουσία στο δέρμα. Από την ηλικία των 7 ετών, αρχίζει να συντίθεται από τα επινεφρίδια, γύρω στα 25 κορυφώνεται η παραγωγή της, ενώ στα 70 χρόνια βρίσκεται μόλις στο 10% της μέγιστης συγκέντρωσής της. Τα επίπεδά της πέφτουν δραματικά με το πέρασμα της ηλικίας και η μείωσή της επιταχύνεται κατά την εμμηνόπαυση.

Για πρώτη φορά η Vichy και η έρευνα της L’Oreal εντόπισαν τις άμεσες επιπτώσεις της DHEA στη νεανικότητα του δέρματος, τη θετική της επίδραση στην επιδερμίδα, το δέρμα και την παραγωγή σμήγματος που μειώνεται με την ηλικία.

Συμπτώματα εμμηνόπαυσης κατά τη διάρκεια της νύχτας

Σήμερα η Vichy εμβαθύνει την εξειδίκευσή της πάνω στην επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση και εστιάζει το ενδιαφέρον της στα προβλήματα που διαταράσσουν τον ύπνο και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Εξάψεις, Έντονη εφίδρωση, Διαταραχές ύπνου, Έντονη κούραση, Νευρικότητα είναι μερικοί παράγοντες που ταλαιπωρούν τις νύχτες των γυναικών σε εμμηνόπαυση, επηρεάζοντας την ποιότητα του ύπνου, έχοντας σαν αποτέλεσμα μία επιδερμίδα κουρασμένη, με ερυθρότητα και έντονα σημάδια αφυδάτωσης. Η γήρανση της επιδερμίδας πλέον επιταχύνεται.

Μια απαράμιλλη σύνθεση με δράση στους δείκτες που συνδέονται με την εμμηνόπαυση

Έπειτα από 15 χρόνια έρευνας και 16 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, δημιουργήθηκε το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, ένας μοναδικός συνδυασμός 4 ενεργών συστατικών, ικανό να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα:

Σύμπλοκο αναπλήρωσης

  • Hedione • Hepes • Υαλουρονικό Οξύ
  • Pro-xylane σε μέγιστη συγκέντρωση

Η μοναδική αυτή σύνθεση δρα στους δείκτες νεότητας της επιδερμίδας που συνδέονται με αυτή την περίοδο της ζωής με εκπληκτικά αποτελέσματα:

  • Το Pro-Xylane επαναφέρει την πυκνότητα και αντιμετωπίζει τις ρυτίδες.
  • Το Hedione ενισχύει τον δερμοεπιδερμιδικό φραγμό.
  • Το Hepes έχει απολεπιστική δράση και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση
  • Το Υαλουρονικό οξύ ρυθμίζει τον πολλαπλασιασμό των κερατινοκυττάρων

Πιο όμορφη τη νύχτα, τα κλινικά αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν.

Αποτελέσματα αυτοαξιολόγησης:

- Στο πρώτο ξύπνημα 74% των γυναικών αισθάνθηκαν ότι η επιδερμίδα τους έδειχνε πιο λεία
και ξεκούραστη
- Έπειτα από 1 μήνα 70% των γυναικών διαπίστωσαν ότι η επιδερμίδα δείχνει πιο πυκνή, σφριγηλή
- Έπειτα από 2 μήνες 62% των γυναικών αισθάνονταν ότι το περίγραμμα του προσώπου τους ήταν πιο αρμονικό

Η επιδερμίδα, σταδιακά μεταμορφώνεται: Η πυκνότητα και η ελαστικότητα αποκαθίστανται
Η επιδερμίδα αναδομείται: η χαλάρωση μειώνεται, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται
Η λάμψη και η ομοιογένεια επανέρχονται.

Για να απαντήσει στα προβλήματα της εμμηνόπαυσης κατά τη διάρκεια της νύχτας και πιο συγκεκριμένα στην έλλειψη άνεσης, την ερυθρότητα και το αίσθημα καύσου στο πρόσωπο από τις εξάψεις, το Σύμπλοκο Αναπλήρωσης εμπλουτίζεται με 2 ενεργά συστατικά: την Επερουλίνη και την Καφεΐνη, γνωστά για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση τους. Η ερυθρότητα απαλύνεται, τα οιδήματα και τα σημάδια κούρασης μειώνονται.

Στην εφαρμογή: άμεσο αποτέλεσμα δροσιάς [-2.6ο c] που ανακουφίζει την επιδερμίδα από τις εξάψεις

Για να ανακουφιστούν ακόμη περισσότερο οι νύχτες των γυναικών στην εμμηνόπαυση και να μειωθεί η δυσφορία και το αίσθημα καύσου, η Neovadiol κρέμα νύχτας δημιούργησε μια υφή που προσδίδει έντονη και διαρκή φρεσκάδα, απαραίτητη στη συνολική αποτελεσματικότητα.

Το μυστικό; Η τεχνολογία Aquakeep. Τα aquakeeps είναι πολυμερή που απελευθερώνουν νερό με την επαφή τους με την επιδερμίδα, προσφέροντας μια άμεση αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που ενισχύεται από το Airlicium, ένα συστατικό τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρή απορροφητική δράση, το οποίο αποτελείται κατά 99% από αέρα και απορροφά το σμήγμα και τον ιδρώτα από τις εξάψεις.

Η Neovadiol κρέμα νύχτας χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς που ανακουφίζει την επιδερμίδα από τις νυχτερινές εξάψεις λόγω εμμηνόπαυσης.

H VICHY, με την εξειδικευμένη γνώση της πάνω στην επιδερμίδα κατά την εμμηνόπαυση, αποτέλεσε τον diamond χορηγό του Παγκόσμιου Συνεδρίου Δερματολογίας 2015 στο Βανκούβερ. Ο Καθηγητής και Ιατρός Δερματολογίας, Dr. Ζουμπούλης, ήταν ένας από τους ομιλητές της VICHY που ανέλυσε τις τελευταίες έρευνες σχετικά με τη επιβράδυνση της γήρανσης της επιδερμίδας στην εμμηνόπαυση και το ρόλο που διαδραματίζει η ορμόνη νεότητας DHEA στην επιδερμίδα. Η έρευνα αυτή αποτέλεσε τη βάση της δημιουργίας της νέας σειράς Neovadiol που μιμείται τη δράση της ορμόνης νεότητας και επηρεάζει τους ίδιους δείκτες νεότητας της επιδερμίδας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες