Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Εσωτερική Παθολογία με Διεθνή Συμμετοχή πραγματοποιεί τη μεθεπόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη η Εταιρεία Παθολογίας Βορείου Ελλάδος (Ε.Π.Β.Ε.), φιλοδοξώντας να ξεπεράσει τη μεγάλη επιτυχία του αντίστοιχου περσινού. Στην εκδήλωση θα συζητηθούν όλες οι νεότερες εξελίξεις στη «μητέρα ειδικότητα» της Ιατρικής, την Παθολογία, καθώς και στις συναφείς ειδικότητες, από κορυφαίους Έλληνες και ξένους επιστήμονες.

Στα οκτώ χρόνια λειτουργίας της, η Ε.Π.Β.Ε. έχει να επιδείξει πλούσιο επιστημονικό έργο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών και στην έγκυρη ενημέρωσή τους στις σύγχρονες εξελίξεις της Παθολογίας, αναδεικνύοντας, συγχρόνως, το βασικό ρόλο της ειδικότητας στο Σύστημα Υγείας.

Αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής για μεγιστοποίηση της επιτυχίας της εκδήλωσης αποτελεί η καθιέρωση εφεξής ενός καινοτόμου θεσμού: κάθε χρόνο θα βραβεύονται σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του φαρμάκου, που συνέβαλαν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Τα Βραβεία, τα οποία θα διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες, θα απονέμονται κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, που εφέτος θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2016 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace.

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει κατά την επίσημη Τελετή Έναρξής του, την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, σε χώρο εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μήπως τρώω πολύ γρήγορα;
Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας
Webinar Φάκελοι Υγείας με θέμα: ''Καρδιακή ανεπάρκεια & συννοσηρότητες''