Η Lanes συμμετείχε ενεργά στην 7η Διημερίδα και Έκθεση «Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας», που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 6 Μαρτίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο Αθηνών προσφέροντας πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις!

Το εντυπωσιακό περίπτερο της Lanes επισκέφτηκαν περισσότεροι από 6.300 φαρμακοποιοί και γιατροί, επιδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για το νέο αδυνατιστικό προϊόν Kcaligram Day & Night, αλλά και για την πλήρη σειρά αδυνατιστικών προϊόντων Lanes Kcaligram. Επιπλέον, μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε και για την εξειδικευμένη σειρά «Ade» της Lanes για τη σωστή λειτουργία του σώματος, ενώ μέσα από περισσότερες από 1.500 γευστικές δοκιμές οι επισκέπτες απόλαυσαν τις υπέροχες γεύσεις των προϊόντων Lanes.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης τα αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής Lanes, πιστός σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν άριστη υγεία και ευεξία, μοίρασαν περισσότερα από 3.000 goodie bags με έντυπα, δείγματα προϊόντων και δώρο έκπληξη ένα mousepad για όλους.

Χιλιάδες φαρμακοποιοί και γιατροί από την Ελλάδα και την Κύπρο έδωσαν το «παρών» στην έκθεση, επιβεβαιώνοντας τη σημαντικότητά της για τους επαγγελματίες του χώρου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και στη φετινή διοργάνωση, δόθηκε στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά από ομιλίες και εργαστήρια, που στόχο είχαν να εξελίξουν και να αναβαθμίσουν το επάγγελμα του Φαρμακοποιού.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση ΕΟΠΥΥ με Ελληνικό Σύλλογο Θαλασσαιμίας
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας