Η P&G, η εταιρία πίσω από γνωστά προϊόντα όπως Ariel®, Pantene®, Fairy®, Gillette®, Always® και Pampers® και παγκόσμιος υποστηρικτής της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο πρωταθλητή στην ενόργανη γυμναστική, Ελευθέριο Πετρούνια, και τη μητέρα του Σοφία στο πλαίσιο της καμπάνιας “Σ’ ευχαριστώ Μαμά” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Ο διπλά παγκόσμιος πρωταθλητής στην ενόργανη γυμναστική με τις πολυάριθμες διακρίσεις - χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ενόργανης γυμναστικής στη Γλασκώβη τον Οκτώβρη του 2015 και στο Παγκόσμιο Κύπελλο των κρίκων στην Ντόχα τον Μάρτιο του 2016, το όνομα του οποίου έχει δοθεί σε μια άσκηση στους κρίκους- συνεργάζεται με την P&G και το Head & Shoulders υποστηρίζοντας την καμπάνια «Σ’ ευχαριστώ, Mαμά» καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας και παρουσίας του στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η καμπάνια «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά» για το Ρίο 2016 συνεχίζει την «κληρονομιά» της P&G που ως «Υπερήφανος Υποστηρικτής των Μαμάδων» δίνει μία ξεχωριστή οπτική στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η καμπάνια ξεκίνησε το 2012 με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στόχο έχει να αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο της μαμάς στο «ταξίδι» ενός αθλητή μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Τα προϊόντα της P&G βρίσκονται στις καθημερινές στιγμές φροντίδας κάθε οικογένειας, έτσι στο πρόσωπο ενός αθλητή εμείς βλέπουμε τη μαμά που τον μεγάλωσε», σημειώνει η Ελένη Παπαδημητρίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της P&G Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Για μας η μαμά του αθλητή εκπροσωπεί τις μαμάδες όλου του κόσμου που η κάθε μια φροντίζει με το δικό της μοναδικό τρόπο τη δική της οικογένεια».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με μία εταιρεία όπως η P&G για την καμπάνια «Σ’ ευχαριστώ, Μαμά». Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που η P&G αναγνωρίζει τον ιδιαίτερο ρόλο της μητέρας ενός αθλητή», αναφέρει ο Ελευθέριος Πετρούνιας. Για τη μαμά του Σοφία τονίζει με περηφάνια: «Δεν θα μπορούσα να έχω φτάσει έως εδώ σήμερα, να προετοιμάζομαι να ζήσω το όνειρό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, χωρίς τη στήριξη της μαμάς μου σε κάθε μου βήμα, χωρίς τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που μου έχει μεταδώσει να πετύχω τους στόχους μου».

Η μαμά του αθλητή Σοφία Μποτσίου - Πετρούνια συμπληρώνει: «Είναι χαρά μου να συμμετέχω στην καμπάνια “Σ’ ευχαριστώ, Μαμά”. Όπως όλες οι μαμάδες αυτό που κάνω είναι να στηρίζω το παιδί μου σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει. Και έτσι είμαι εδώ πάντα δίπλα του σε όλη του την πορεία που τώρα τον οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016».

Η παγκόσμια καμπάνια περιλαμβάνει την παρουσία των μαμάδων των αθλητών-πρεσβευτών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, αλλά και μια σειρά από ενέργειες που θα αναδεικνύουν το σημαντικό ρόλο της μαμάς ενός αθλητή και κατ’ επέκταση όλων των μαμάδων που καθημερινά με τη δύναμή τους βοηθούν τα παιδιά τους να εκπληρώσουν τα όνειρα τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η παχυσαρκία στην παιδική ηλικία διπλασιάζει τις πιθανότητες για μελλοντική εμφάνιση πολλαπλής σκλήρυνσης [μελέτη]
Για τη σημασία της θρησκευτικότητας και της πνευματικότητας στην ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας μίλησε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης
Λιγότερη καθιστική ζωή κατά μισή ώρα μειώνει την υπέρταση στους ηλικιωμένους [μελέτη]