Αν τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, τότε τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια είναι ο καθρέφτης της υγείας μας. Την όψη και την κατάστασή τους επηρεάζουν διάφοροι παράγοντες, όπως η πρόσληψη φαρμάκων, παθολογικές καταστάσεις, ψυχολογία, άγχος, στρες και φυσικά το περιβάλλον και η διατροφή.

Η διατροφή, όταν είναι ισορροπημένη και περιλαμβάνει ποικιλία τροφίμων από όλες τις ομάδες τροφών μπορεί και συμβάλλει ουσιαστικά στην καλή υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών. Ωστόσο, ακόμα και ένα υγιεινό πλάνο διατροφής δεν μπορεί να καλύψει απόλυτα τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα να καθίσταται σχεδόν αναγκαία μία επιπλέον ενίσχυση.

Προ διετίας, σε μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Nutrition & Food Sciences, διερευνήθηκε το κατά πόσο συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών συμπληρώματα διατροφής εμπλουτισμένα με απαραίτητα για αυτά θρεπτικά στοιχεία.

Σήμερα, η εταιρεία συμπληρωμάτων διατροφής Lanes, συμβαδίζοντας με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, μας συστήνει το BeautyΑde. Ένα εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Παρουσιάζοντας τα δεδομένα της δημοσίευσης, η οποία διερευνούσε τα αποτελέσματα δύο μελετών σχετικά με τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής και την υγεία νυχιών, μαλλιών και δέρματος, αναφέρθηκε ότι πραγματοποιήθηκε σε χρονικό εύρος 60 εβδομάδων, με τη χρήση συμπληρώματος διατροφής και placebo.

Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική βελτίωση, στατιστικά αποδεκτή, στην ευθραυστότητα των νυχιών, τη νωθρότητα και την ξηρότητα των μαλλιών, καθώς και την σφριγηλότητα και ζωντάνια του δέρματος μετά από μόλις 8 εβδομάδες. Τα συμπληρώματα διατροφής που χρησιμοποιήθηκαν στις εν λόγω μελέτες, έχουν ως κύρια συστατικά αμινοξέα, βιταμίνες και θειούχες ενέωσεις. Στο βάθος του χρόνου, σημειώθηκε σημαντική βελτίωση, ακόμα και σε άτομα που αντιμετώπιζαν έντονα τα παραπάνω συμπτώματα.

Η Lanes υποστηρίζει τις ανάγκες των καταναλωτών για βέλτιστη υγεία και ευεξία και συμπεριέλαβε στην φόρμουλα του BeautyΑde όλα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία για την ενίσχυση του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Στοιχεία όπως η l-κυστίνη και η l-μεθειονίνη, αμινοξέα τα οποία αποτελούν τα δομικά στοιχεία της κερατίνης. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως ο συνδυσμός l-κυστίνης και η l-μεθειονίνης, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την τριχόπτωση και να βοηθησει στην αναγέννηση της τρίχας. Επιπλέον θρεπτικά συστατικά της φόρμουλας του BeautyΑde είναι το MSM (μεθυλοσουλφονυμεθάνη), θειούχος ένωση που συμβάλλει στην ενδυνάμωση του θύλακα της τρίχας και ενισχύει την αναδόμηση των ιστών. Βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλή υγεία του δέρματος, των μαλλιών αλλά και των νυχιών. Ενώ εμπεριέχεται και εκχύλισμα κεχρί, το οποίο είναι πλούσιο σε αμινοξέα, βιταμίνες Β και λιπαρά οξέα. Η φόρμουλα ολοκληρώνεται με τις βιταμίνες Ε και C που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, καθώς και μέταλλα- ιχνοστοιχεία όπως ο χαλκός, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος.

Η εμπλουτισμένη σύνθεση του BeautyΑde συνάδει με τα δεδομένα των παραπάνω μελετών αλλά και ακόμα περισσότερων, τα οποία προστάζουν τη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για εξασφάλιση της υγιούς εικόνας και επαρκούς θρέψης δέρματος, νυχιών και μαλλιών.

Το BeautyΑde της Lanes αποτελεί τον πλέον κατάλληλο σύμμαχο για την απόκτηση και τη διατήρηση μια όμορφης και υγιούς εμφάνισης, ενισχύοντας το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια!

Είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90€.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Το αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο καρδιοπάθειας- ιδιαίτερα στις γυναίκες [μελέτη]
Εκτός λειτουργίας οι εφαρμογές της ΗΔΙΚΑ την Κυριακή, λόγω αναβάθμισης του ΑΜΚΑ
Ο θάνατος της γιαγιάς επηρεάζει την υγεία έφηβων αγοριών έως και για 7 χρόνια