Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση του εορτασμού της Ημέρας Γονιμότητας έχει ξεκινήσει. Ένα μοναδικό event θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 17:00 στην «Αγορά» (Στοά Καλατράβα) στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ), από την Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής, με το Δήμο Αμαρουσίου υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ με πολλά happenings, luna park, συναυλίες και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Με δωρεάν είσοδο για όλους, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν στο ειδικά διαμορφωμένο Luna Park και στον παιδότοπο 5.000τ.μ με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες υπό την καθοδήγηση παιδαγωγών.

Πολύ μουσική και χορό με live concert από τον αγαπημένο σε όλους Διονύση Σχοινά με παλιές και νέες επιτυχίες. Συμμετέχει και ο Νεκτάριος Σφυράκης. Η μουσικοθεατρική ομάδα XANA ZOO με τις αγαπημένες μασκότ των παιδιών θα εμφανιστεί στο kids live stage, ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκος.

Παράλληλα, τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, δημιουργώντας οικογένεια, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να καθοδηγηθούν με τον σωστό τρόπο από τους πιο έμπειρους επιστήμονες. Για περισσότερες πληροφορίες www.imeragonimotitas.gr 

Είσοδος και Συμμετοχή: Δωρεάν για όλους
Διάρκεια: 17:00-21:00
Περιοχή: Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ- Αγορά (Στοά Καλατράβα)
Parking: Δωρεάν
Οργάνωση : Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής & Δήμος Αμαρουσίου
Yπo την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις