Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών, σε συνεργασία με την Πανουκρανική Φιλανθρωπική Οργάνωση «Face to the Truth», με την ευκαιρία του εορτασμού των χιλίων ετών του Ρώσικου Μοναστηριού στο Άγιο Όρος, διοργανώνει έκθεση απτικών εικόνων για άτομα με τύφλωση και αναπηρία στην όραση.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 και θα λειτουργεί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Πολύκαρπος Χατζηπαυλίδης» του Κ.Ε.Α.Τ. στη Θεσσαλονίκη, στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Βασιλίσσης Όλγας 32. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελεστούν την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 και ώρα 13:00.

Οι επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις εικόνες και την ιστορία τους, εκτυπωμένα τόσο σε συμβατική μορφή (για βλέποντες) όσο και σε απτική μορφή και γραφή braille (για τα άτομα με αναπηρία όρασης).

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Δευτέρα και Τετάρτη: 10:00-14:00 & 17:00 21:00 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00-14:00 Σάββατο και Κυριακή: κλειστά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο