Το αντιμικροβιακό θερμόμετρο της KARABINIS MEDICAL παρουσιάστηκε ενταγμένο πλέον στη γκάμα των προϊόντων MICROLIFE, στη διεθνή έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων Expopharm στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η φαρμακευτική έκθεση, που έλαβε χώρα φέτος στις 12-15 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιείται τα τελευταία 50 χρόνια και αποτελεί έκθεση σταθμό για τη φαρμακοβιομηχανία. Κάθε χρόνο προσελκύει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας αγοράς υγείας, καθώς την επισκέπτονται περισσότεροι από 28.000 επαγγελματίες του χώρου και παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα τους 500 εκθέτες, οι μισοί από τους οποίους είναι από χώρες εκτός Γερμανίας.

Το αντιμικροβιακό θερμόμετρο ως νέο καινοτόμο προϊόν υγείας προσέλκυσε τους επισκέπτες της έκθεσης. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KARABINIS MEDICAL, κ.Απόστολος Καραμπίνης δήλωσε: «είναι μεγάλη χαρά για την εταιρεία μας αλλά και για εμένα προσωπικά, να παρουσιάζεται σε μια τόσο σημαντική έκθεση ένα προϊόν που ονειρεύτηκα, σχεδίασα και υλοποίησα και που γνωρίζω ότι θα έχει μεγάλη αποδοχή από τους καταναλωτές και μάλιστα στο σύντομο μέλλον».

Η συμφωνία για την προώθηση του πρώτου αντιμικροβιακού θερμομέτρου στην παγκόσμια αγορά υγείας μεταξύ του κ.Καραμπίνη και της MICROLIFE υπεγράφη στις 18 Μαΐου 2016 και μέσα σε μόλις 5 μήνες το προϊόν λανσάρεται στην παγκόσμια αγορά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα