Η Mylan βρέθηκε με 17 συμμετοχές στη γραμμή εκκίνησης του 5ου επετειακού αγώνα δρόμου Ladies Run, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, υποστηρίζοντας το έργο του ανθρωπιστικού μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός». Η αθλητική προσπάθεια, η θετική γυναικεία ενέργεια και η κοινωνική προσφορά συνδυάστηκαν και φέτος με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η ομάδα της Mylan έδωσε δυναμικό παρόν στη διοργάνωση – θεσμό για το κίνημα του μαζικού αθλητισμού στη χώρα μας. Με σύνθημά τους το «Connect-Communicate-Collaborate», οι «πρέσβειρες» της εταιρείας αγωνίστηκαν στις ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς διαδρομές των 5 χλμ. και 10 χλμ., δίνοντας σε όλους το παράδειγμα ότι με θετική ενέργεια, επιμονή και αποφασιστικότητα, μπορούμε να πετύχουμε οποιονδήποτε στόχο θέσουμε.

Η υποστήριξη μιας δράσης που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και ταυτόχρονα προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής, εναρμονίζεται πλήρως με τη δέσμευση της Mylan να δημιουργεί «Καλύτερη Υγεία για έναν Καλύτερο Κόσμο». Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία κάλυψε το κόστος συμμετοχής των 17 δρομέων / εργαζομένων της εταιρείας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου του δικτύου «Δεσμός», καθώς ένα μέρος του ποσού αυτού προσφέρεται για την κάλυψη των αναγκών τεσσάρων μη κερδοσκοπικών οργανισμών του δικτύου. Επιπλέον, η Mylan θα προβεί σε μία πρόσθετη χορηγική ενέργεια και θα διαθέσει στο σωματείο το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τα συνολικά χιλιόμετρα που διένυσαν οι 17 δρομείς.

Ο αγώνας δρόμου Ladies Run είναι μία «καθαρά γυναικεία υπόθεση», καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο γυναίκες ηλικίας άνω των 18 ετών, ενώ σκοπός της διοργάνωσης είναι η στήριξη ανθρωπιστικών οργανισμών που βοηθούν γυναίκες από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2012, ως η ελληνική «απάντηση» στη διεθνή τάση του γυναικείου μαζικού αθλητισμού και γρήγορα αναδείχθηκε σε εξαιρετικά επιτυχημένο για τα ελληνικά δεδομένα αθλητικό θεσμό. Από το 2012 έως σήμερα έχει ενισχύσει ανθρωπιστικούς οργανισμούς όπως οι Γιατροί του Κόσμου, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, το κατάστημα Κράτησης Γυναικών Θήβας και το σωματείο «Δεσμός».
Η δράση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων και εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εντός του συγκροτήματος του "Αστέρα".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καταδικάστηκαν ιδιοκτήτες Γηροκομείου για τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού
Προκαλεί ο ιός των κονδυλωμάτων πρόβλημα στην καρδιά;
Έχετε πρόβλημα με την ακοή σας; Ελέγξτε το σάκχαρό σας