Μικροί ποδοσφαιριστές από σχολικές ομάδες και ομάδες ακαδημιών από τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή συμμετείχαν στο 3ο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», αγωνιζόμενοι για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου και της προσφοράς, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαζί με Εθελοντές του Τομέα Νοσηλευτικής του Τμήματος, παρείχαν την απαραίτητη υγειονομική κάλυψη, ενώ πραγματοποίησαν σειρά επιδείξεων στις Πρώτες Βοήθειες για τα παιδιά και τους γονείς που παραβρέθηκαν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τις τρεις αυτές ημέρες.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διέθετε επίσης ειδικό περίπτερο, όπου Εθελοντές του ενημέρωναν το κοινό για τις υλοποιούμενες δράσεις και προγράμματα του Οργανισμού.

Την τελευταία ημέρα του Τουρνουά, ο Ταμίας του Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος απένειμε τιμητική πλακέτα στους Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ευχαριστώντας τους μέσα από την καρδιά του για τη σημαντική συμβολή τους στην άρτια διοργάνωση των αγώνων.

Το 3ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά συνδιοργανώθηκε από την Επιτροπή Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]