Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) συμμετέχει στην εκδήλωση που πραγματοποιείται την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 19.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Κατερίνας Θανοπούλου, «Λαβύρινθος Μνήμη».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις εκδόσεις Άπαρσις και την Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής Κατερίνα Θανοπούλου. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος Αγλαϊα Κυρίτση και ομιλητές θα είναι ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος, η συγγραφέας-πολιτικός Νάντια Βαλαβάνη και ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Αποσπάσματα της συλλογής θα διαβάσουν ο Ανδρέας Κουζέλης, συγγραφέας-κοινωνιολόγος - Κίνηση Καλλιτεχνών με Αναπηρία, ο Βασίλης Οικονόμου, ηθοποιός – ομάδα ΘΕΑΜΑ, Γιάννης Καρούνης, ηθοποιός - ομάδα πείρα(γ)μα, ο Γιώργος Βούρος, ηθοποιός, η Ειρήνη Μελά, ηθοποιός - ομάδα πείρα(γ)μα, η Μάνια Παπαδημητρίου, ηθοποιός και ο Χάρης Λογγαράκης, ηθοποιός.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά:

«Παιδική- εφηβική χορωδία Δήμου Καλλιθέας», με συνοδεία της ορχήστρας «Συγχορδία»

Διευθύνει ο μαέστρος Ορέστης Μπαζός και τραγουδάει η Έλσα Αφεντάκη

Διερμηνεία νοηματικής: Θεοδώρα Τσαποίτη.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση παρουσίασης του έργου και των δράσεων του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ), του Σωματείου Θησέας και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου (ΠΕΝ).

Τόσο η παρουσίαση όσο και ο χώρος είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ.

Οι οδηγοί τυφλών (σκύλοι) είναι ευπρόσδεκτοι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο