Κεντρικός στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού, καθώς και η προώθηση της ιδέας του προληπτικού ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρονται, κατόπιν ραντεβού, έως τις 10 Φεβρουαρίου τα παρακάτω πακέτα διαγνωστικών εξετάσεων:

 Εξέταση προστάτη,  η οποία περιλαμβάνει:

  • υπέρηχο νεφρών-ουροδόχου κύστεως-προστάτη
  • PSA
  • Free PSA
  • Βασική εξέταση ουρολόγου

Το πακέτο προσφέρεται στην προνομιακή τιμή  των 40€.

Εξέταση μαστών,  η οποία περιλαμβάνει:

  • Ψηφιακή μαστογραφία στην προνομιακή τιμή των 45€.
  • Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην προνομιακή τιμή των 60€. 

Επισημαίνεται ότι ο, κορυφαίας τεχνολογίας, ψηφιακός μαστογράφος που διαθέτει το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center είναι ο μοναδικός στη χώρα μας με πιστοποίηση από την European Reference Organization  (EUREF) και εφοδιασμένος με σύστημα στερεοτακτικής βιοψίας. Επιπλέον διαθέτει πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως άμεση ανίχνευση flat panel από άμορφο σελήνιο, εξασφαλίζοντας ψηφιακή εικόνα υψηλής διακριτικής ευκρίνειας, σύστημα απορρόφησης της σκεδαζόμενης ακτινοβολίας και ειδικά σχεδιασμένα ακτινοδιαπερατά μαξιλαράκια μαστογραφίας, τα οποία εξασφαλίζουν άνετη και ανώδυνη εξέταση.

Για την κατοχύρωση των προνομιακών τιμών, τον προγραμματισμό των ραντεβού, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καλέσουν έως την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 210. 69 72 315 (κατά τις ώρες 08.30 – 15.30) ή να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] .

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο