Το 3ο Συνέδριο είναι εγκεκριμένο και πιστοποιείται από την ISUOG, την Διεθνή Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Έρχεται ως φυσική συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων επιστημονικών εκδηλώσεων της Επιστημονικής μας Εταιρείας τα τελευταία 15 χρόνια. 

Στο επίκεντρο του επιστημονικού προγράμματος βρίσκεται η ΥΗ  Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος (ΕEΜΓΕ) διοργανώνει το 3ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία στο Ζάππειο Μέγαρο στις 11-12- Φεβρουαρίου 2017περηχογραφία στην Εμβρυομητρική Ιατρική, την Γυναικολογική Ογκολογία, το Μαστό και την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων - Γυναικολόγων, Ακτινολόγων, Μαιών, ειδικευόμενων Ιατρών και Ιατρών συναφών ειδικοτήτων. 

Παρουσιάζονται τα νεότερα δεδομένα και οι πρακτικές αναφορικά με την νοσηρότητα και τις επιπλοκές της κύησης, καθώς και τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας. Το Συνέδριο περιλαμβάνει θεματικές ομιλίες από ξένους και Έλληνες ομιλητές, διαδραστικές στρογγυλές τράπεζες, ζωντανές επιδείξεις υπερηχογραφίας, quiz και πρακτική άσκηση υπερηχογραφίας των συμμετεχόντων ιατρών σε μαιευτικά και γυναικολογικά περιστατικά. 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κλειστός προϋπολογισμός για σκευάσματα χορηγουμένων από του στόματος για τον καρκίνο του προστάτη
Αύξηση 7.146% στα πρόστιμα για παραβίαση προσωπικών δεδομένων - Τι γίνεται στην Υγεία
Mυοσκελετικές ενοχλήσεις: Ζεστό ή κρύο επίθεμα;