Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, δήλωσε: "Η ανανέωση της πιστοποίησης έρχεται να επισφραγίσει τη διαρκή προσπάθειά μας να παρέχουμε ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Η ανάδειξη των δύο υπερσύγχρονων υγειονομικών μονάδων μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε DC Preferred Partner Hospitals επιβραβεύει ουσιαστικά την προσπάθειά μας να οικοδομήσουμε για τη χώρα μας ένα ισχυρό brand name για τον Ιατρικό Τουρισμό και αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό". 

Βασικό κριτήριο για τη συγκεκριμένη διάκριση αποτελούν οι πιστοποιήσεις ISO 9001:2015 και ISO 22000:2005  καθώς και η πιστοποίηση "Excellence in Medical Tourism" ("Αριστεία στον Ιατρικό Τουρισμό"), που έχουν λάβει οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών από τον Οργανισμό Temos International. Το Σύστημα Πιστοποίησης Temos αποτελεί το μοναδικό σύστημα πιστοποίησης υγειονομικών υπηρεσιών που εστιάζει στη διαχείριση των διεθνών ασθενών και τον ιατρικό τουρισμό. 

H πιστοποίηση ISO 9001:2015 αφορά στην οργάνωση και διαχείριση υπηρεσιών νοσηλείας, εργαστηριακών και απεικονιστικών μεθόδων παροχής υγειονομικής περίθαλψης στην εσωτερική παθολογία, χειρουργική, μαιευτική, παιδιατρική και σε επιμέρους τμήματα. Η πιστοποίηση ISO 22000:2005 αφορά στην παροχή υπηρεσιών διατροφής σε ασθενείς και εργαζόμενους καθώς και στις διαδικασίες προμηθειών, παραλαβών, αποθήκευσης, επεξεργασίας, προετοιμασίας και διαχείρισης τροφίμων.

Το Διπλωματικό Συμβούλιο (DC) των Ηνωμένων Εθνών αποτελεί ένα παγκόσμιο Think Tank που ιδρύθηκε με σκοπό να φέρει κοντά τη διπλωματία, την οικονομία και την κοινωνία. Ο Οργανισμός Temos International πιστοποιεί την ποιότητα των υπηρεσιών των κορυφαίων ιατρικών μονάδων στον κόσμο. Το Διπλωματικό Συμβούλιο και ο Temos International συνεργάζονται για να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των διεθνών ασθενών προς τις ιατρικές μονάδες. Σε αυτό το πλαίσιο, το Διπλωματικό Συμβούλιο αναγνωρίζει τις κορυφαίες ιατρικές μονάδες σε όλο τον κόσμο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο
Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Λασίθι για τις ελλείψεις στην Υγεία