Την δωρεάν εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νοσοκομείου "ΜΗΤΕΡΑ" (www.mitera.gr)  καθώς και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital, από σήμερα Τρίτη 28 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή  3 Μαρτίου 2017. Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης. Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 6 έως 10 Μαρτίου.

Το Τμήμα Λειτουργικής και Επανορθωτικής  Χειρουργικής Ρινός του "ΜΗΤΕΡΑ" εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες κι αναγνωρισμένες τεχνικές διεθνώς με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα ασθενών με λειτουργικά και αισθητικά προβλήματα στη μύτη και είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση περιστατικών αποκατάστασης ρινός σε ενήλικες, καθώς και συγγενών προβλημάτων ρινός σε παιδιά και εφήβους.

Η Διευθύντρια του Τμήματος, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος με εξειδίκευση στη ρινοπλαστική, κα Αργυρώ Κυπραίου τονίζει ότι "Στο Τμήμα αντιμετωπίζονται περιστατικά με δυσχέρεια ρινικής αναπνοής, γίνεται μελέτη και αποκατάσταση της ανεπάρκειας ρινικών βαλβίδων με όλες τις σύγχρονες τεχνικές συμπεριλαμβανομένης της χρήσης μοσχευμάτων, ενώ γίνονται παράλληλα και επανορθωτικές επεμβάσεις ρινικού διαφράγματος από τραύμα ή από προηγούμενη επέμβαση.

Το Τμήμα εξειδικεύεται, επιπλέον, στην επανορθωτική ρινοπλαστική για τη διόρθωση αισθητικών παραμορφώσεων της μύτης σε ασθενείς με εκ γενετής ή μετατραυματικές δυσμορφίες. Παρότι οι επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής ρινός απαιτούν "λεπτό" χειρισμό και είναι χρονοβόρες,  είναι τελείως ανώδυνες και γίνονται με βραχεία νοσηλεία του ασθενούς".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο