Σε έκτακτα περιστατικά, η υπηρεσία αυτή παρέχει άμεσα πληροφορίες πρώτης ανάγκης στους ενδιαφερόμενους μέσω "έξυπνης"εφαρμογής.

Η Υπηρεσία "Σχέση Ζωής" υποστηρίζεται από την Γενική Κλινική Ταξιάρχαι, η οποία με το έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό της προωθεί το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, μέσα από ασφαλείς διαδικασίες, σε Ιατρούς, σε Νοσοκομεία και το ΕΚΑΒ, εφόσον ζητηθεί.

Η Υπηρεσία "Σχέση Ζωής"συμπληρώνεται από μία ελαφριά και εύχρηστη συσκευή (βραχιόλι) που τοποθετεί ο ασθενής στον καρπό του και επιτρέπει, σε περιπτώσεις ανάγκης, στους διασώστες τα πρώτα και αναγκαία στοιχεία για την ορθή αντιμετώπιση του περιστατικού.

Παρέχει με αυτόν τον τρόπο, στις περιπτώσεις ατυχήματος, αιφνίδιας ασθένειας ή κινδύνου, άμεσα πληροφορίες για την ομάδα αίματος, χρόνιες παθήσεις ή αλλεργίες κ.ά. του ασθενή.

Ο ασθενής επιτρέπει στον θεράποντα ιατρό του την πρόσβαση στο ήδη καταχωρημένο ιατρικό ιστορικό του, δίνοντας τον κωδικό πρόσβασης στον Ιατρό. Η ενημέρωση του ιατρικού φακέλου γίνεται από τη Γενική Κλινική Ταξιάρχαι με εξετάσεις που γίνονται σε αυτήν και καταχωρούνται αμέσως στο φάκελό των ασθενών.

Η συσκευή είναι τεχνολογικά εξελιγμένη, χωρίς κανενός είδους ακτινοβολίες, χωρίς την ανάγκη φόρτισης, αδιάβροχη και υποαλλεργική.

Η πολυετής εμπειρία της Γενικής Κλινικής Ταξιάρχαι στον κλάδο υγείας, της επιτρέπει να γνωρίζει και να κατανοεί τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών, υποστηρίζει τους Ιατρούς με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους πληροφόρησης. Η χρήση της υπηρεσίας "Σχέση Ζωής", παρέχει ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στους ασθενείς (Γενική Αίματος, Σάκχαρο, Ουρικό Οξύ, LDL, HDL, Χοληστερόλη) και σημαντικές εκπτώσεις.

Συγκεκριμένα:

● Έκπτωση 50% σε όλες τις εξετάσεις, στην συμμετοχή του ασφαλισμένου στον ασφαλιστικό φορέα, π.χ. ΕΟΠΠΥ

● Δυνατότητα έως και μηδενικής συμμετοχής του ασφαλισμένου στον φορέα του σε ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, εκτός της ιατρικής αμοιβής (σε χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται στην Γενική Κλινική Ταξιάρχαι)

Αποκτώντας την Υπηρεσία "Σχέση Ζωής" της Γενικής Κλινικής Ταξιάρχαι ο ασθενής έχει την δυνατότητα να νιώθει ασφαλής, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του μέλλοντος στις υπηρεσίες υγείας.

 Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο 210 5735311-14 ή στο [email protected]  
 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα