Σήμερα, είναι διαθέσιμη και η σύνδεση με την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, έτσι ώστε ο ιατρός να μπορεί να συνταγογραφεί στο σύστημα της ΗΔΙΚΑ μέσα από το MyHealthAngels.

Αναβάθμιση του Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας

Το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας που προσφέρεται στους Ασθενείς, από ατομικό αναβαθμίστηκε σε Οικογενειακό. Πλέον οι Ασθενείς, μπορούν να συμπεριλάβουν στο Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας τους και τα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας τους.

Νέες Συνεργασίες – Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

Με μια απόφαση Ορόσημο για το μέλλον της Ψηφιακής Υγείας στην Ελλάδα, αποφασίστηκε η διάθεση του Ψηφιακού Βιβλιαρίου Υγείας προς τους Δημότες. Η διάθεση θα γίνεται με την χρήση της Πρωτοποριακής Πλατφόρμας Υγείας, MyHealthAngels μέσω του portal του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, πρεσβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την  Πρόληψη και την Προαγωγή της Υγείας. Επιπλέον, η Πλατφόρμα Υγείας MyHealthAngels προσφέρει διασύνδεση με άλλους Φορείς Υγείας (όπως Ιατρεία, Πολυιατρεία, Εργαστήρια και Κλινικές) με  την χρήση του Διεθνούς Προτύπου HL7 Fire αλλά και με την ΗΔΙΚΑ (Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση)

Νέες Συνεργασίες - Δήμος Ηλιούπολης

Ο Δήμος αξιοποιώντας τις ψηφιακές υπηρεσίες υγείας που απορρέουν από την χρήση της Πλατφόρμας MyHealthAngels, δημιούργησε μια Ψηφιακή Ομπρέλα Προστασίας της Υγείας η οποία περιλαμβάνει εφαρμογές Τηλεφροντίδας και Προληπτικής Ιατρικής σε δομές του Δήμου. Επίσης προβλέπεται εφαρμογή Ηλεκτρονικού Φακέλου Υγείας & Τηλεπικοινωνιακού υλικού Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας (SOS),  τα οποία είναι δομημένα έτσι ώστε να μπορεί να αξιοποιηθούν και από άλλες δομές του Δήμου όπως το Δημοτικό Ιατρείο, τα ΚΑΠΗ, η Βοήθεια Στο Σπίτι άλλα και από άλλα συστήματα Νοσοκομείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Εργαστηρίων και Ιατρείων.

Καλέστε σήμερα για να μάθετε για την ψηφιακή πλατφόρμα στο 210-5133888 ή συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση.

https://www.myhealthangels.com/el/reg-form-oha

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας