Η Ευρωκλινική Παίδων, πιστή στη δέσμευσή της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, ενισχύει το επιστημονικό δυναμικό της με μία ακόμα νέα συνεργασία με τον διακεκριμένο Χειρουργό-Παίδο ΩτοΡινοΛαρυγγολόγο Δρ. Μιχαήλ Τσακανίκο, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της Ευρωκλινικής Παίδων από την 01/03.

Ο κ. Τσακανίκος είναι από τους πλέον έμπειρους Παίδο ΩτοΡινοΛαρυγγολόγους, έχοντας υπηρετήσει επί σειρά ετών (30) στο Νοσοκομείο Παίδων "Π. & Α. Κυριακού", τα τελευταία 9 χρόνια ως Συντονιστής Διευθυντής στο Τμήμα ΩΡΛ. Ειδικεύεται και έχει την εμπειρία  σε ένα ευρύ φάσμα ΩΡΛ παθήσεων και χειρουργικών επεμβάσεων (που αφορούν ηλικιακά  από  νεογνά μέχρι έφηβους). Διαθέτει σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξίσου πλούσια είναι και η συγγραφική του δραστηριότητα, με δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις στον ελληνικό και διεθνή ιατρικό τύπο. 

Ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωκλινικής Παίδων κ. Πέτρος Λούκας ανέφερε σχετικά:

"Καλωσορίζουμε τον κ. Μιχαήλ Τσακανίκο στην Ευρωκλινική Παίδων με ιδιαίτερη χαρά, καθώς η πολυετής εμπειρία και η υψηλή επιστημονική του κατάρτιση θα συνεισφέρουν στη συνεχή προσπάθειά μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, πλέον από τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο κέντρο της Αθήνας".

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management