Με ένα καρδιολογικό Check up που προσφέρεται στο γενικό κοινό σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center συμμετέχει στις γενικότερες δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (7 Απριλίου), αποσκοπώντας να ενισχύσει το μήνυμα ότι η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.

Ειδικότερα, τα Καρδιολογικά Τμήματα του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center προσφέρουν,  κατόπιν ραντεβού έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2107, έναν βασικό καρδιολογικό έλεγχο στην προνομιακή τιμή των 35 ευρώ, εκτιμώντας ότι αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα για τον προληπτικό και διαγνωστικό έλεγχο της υγείας μας. Το προσφερόμενο πακέτο καρδιολογικού ελέγχου περιλαμβάνει:

  • Κλινική εξέταση από εξειδικευμένο καρδιολόγο
  • Καρδιογράφημα
  • Γενική Αίματος
  • Μέτρηση Σακχάρου, Ουρίας, Κρεατινίνης, Ολικής Χοληστερόλης, HDL-LDL & SGPT-SGOT.

Επιπλέον, επί ευρημάτων από το καρδιολογικό Check up και εφόσον απαιτηθεί περαιτέρω έλεγχος, όλοι οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Triplex Καρδιάς και Test Κοπώσεως, με χρήση του ασφαλιστικού φορέα τους.

Για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλ. 210.6972315 ή να στείλουν email στο [email protected]  από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ερευνητές στοχεύουν να θεραπεύσουν την οστεοαρθρίτιδα σε 5 χρόνια - Οι αρθρώσεις θα αυτοθεραπεύονται
Ερωτήματα χωρίς απάντηση για τις προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου τραχήλου της μήτρας
Το ποντάρισμα των traders στην ψυχεδελική αναγέννηση