“Εκατοντάδες Ιατρικές θέσεις εργασίας σε μία εκδήλωση” – Αυτό προσφέρουν για όλους τους επαγγελματίες του Ιατρικού κλάδου από την Ελλάδα φέτος την Άνοιξη οι Ιατρικές Ημέρες Καριέρας Careers in White.  Διεθνή γραφεία εύρεσης εργασίας έρχονται στην Αθήνα στις 20 Μαΐου και στη Θεσσαλονίκη στις 21 Μαΐου με μοναδικές ευκαιρίες για όλους τους επαγγελματίες του Ιατρικού τομέα.

Ο Ιατρικός κλάδος, ως ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους σήμερα, παρέχει πληθώρα ευκαιριών εργασίας για πολλές ειδικότητες. Για το λόγο αυτό υπάρχει μεγάλη ζήτηση για Ειδικούς και Ειδικευόμενους Ιατρούς, Οδοντιάτρους, Νοσηλευτές, Φυσιοθεραπευτές, Οικογενειακούς γιατρούς και απόφοιτους Ιατρικής, σε χώρες όπως η Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Σουηδία, η Νορβηγία και η Δανία.

«Η συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας τη χρονιά που μας πέρασε αποδεικνύει τη μεγάλη ζήτηση. Πέρσι την Άνοιξη παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη περισσότερα από 800 άτομα που αναζητούσαν ευκαιρίες εργασίας καθώς και 22 εργοδότες. Έτσι και φέτος, καλούμε όλους όσους αναζητούν εργασία στον Ιατρικό τομέα στην Ευρώπη αλλά και πέρα από αυτή, στις Ιατρικές Ημέρες Καριέρας στην Ελλάδα» δήλωσε η Corina Pop - Sales Manager του Careers in White International.

Οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας στις εκδηλώσεις  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εγγυώνται στους ενδιαφερόμενους όχι μόνο υψηλής ποιότητας συνθήκες εργασίας, αλλά και υψηλές απολαβές, ανάλογα με την εμπειρία και την εξειδίκευση.

Όσοι επιλέξουν να εργασθούν στο εξωτερικό πρέπει να γνωρίζουν πως οι προσφερόμενες θέσεις εργασίας μπορεί να παρέχουν και άλλα πλεονεκτήματα, πέρα των υψηλών απολαβών, όπως ευέλικτο ωράριο, υποστήριξη σε κάθε βήμα και βοήθεια στην αναγνώριση του πτυχίου και τη διαμονή, δωρεάν εντατικά μαθήματα γλώσσας και βοήθεια με τα απαραίτητα διαδικαστικά. Επιπλέον σας παρέχεται υποστήριξη στην εύρεση σχολείου για τα παιδιά σας, βοήθεια στη μετοίκηση της οικογένειάς σας και την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διάφορα σεμινάρια που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά – όλα τα παραπάνω παράλληλα με την απασχόλησή σας σε κάποιες από τις κορυφαίες κλινικές και νοσοκομεία της Ευρώπης.

Οι Ημέρες Καριέρας θα πραγματοποιηθούν στις 20 Μαΐου στο Electra Palace Hotel στην Αθήνα (Ν. Νικοδήμου 18-20) και στις 21 Μαΐου στο Electra Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αριστοτέλους) από τις 10:00 μέχρι τις 16:00. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν προσωπικά τους εργοδότες και να μάθουν πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας στον Ιατρικό τομέα.

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα  www.careesinwhite.com  ή στο [email protected] 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα