Η Κλινική ΡΕΑ και η Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας διοργανώνουν το 2ο Επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα: Λαπαροσκόπηση στη Γυναικολογική Ογκολογία - MISGO Seminar / Live - Hands on, που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Μαΐου 2017, σε τρεις διαφορετικούς χώρους.
Την πρώτη ημέρα (25/5) θα διεξαχθεί το θεωρητικό σεμινάριο στο Ίδρυμα Ευγενίδου όπου θα αναλυθούν όλες οι τρέχουσες εξελίξεις της λαπαροσκοπκής χειρουργικής στη γυναικολογική ογκολογία.

Τη δεύτερη ημέρα (26/5) στην Κλινική ΡΕΑ θα παρουσιαστούν σε ζωντανή σύνδεση με τις αίθουσες χειρουργείων, εξειδικευμένες λαπαροσκοπικές επεμβάσεις καθώς και βιντεοσκοπημένα λαπαροσκοπικά χειρουργεία της γυναικολογικής ογκολογίας.
Η τρίτη ημέρα (27/5) θα απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα διεξαχθεί στο Ανατομείο του Πανεπιστημίου Αθηνών όπου οι ενδιαφερόμενοι θα πραγματοποιήσουν λαπαροσκοπική υστερεκτομή καθώς και διερεύνηση του οπισθοπεριτοναϊκού χώρου σε ανθρώπινα πτώματα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των ιατρών για την πρόοδο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια όσον αφορά τη λαπαροσκοπική χειρουργική στη γυναικολογική ογκολογία και η πρακτική εκπαίδευση ιατρών. Το σεμινάριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους διακεκριμένοι Έλληνες ομιλητές καθώς και Γυναικολόγοι Ογκολόγοι από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο