Το ΔΣ της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας-ΕΠΕΡΕ προτίθεται να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή μελών (τακτικών ή επικουρικών) στο 18th EULAR Postgraduate Course in Rheumatology (22-25 October 2017, Belgrade).

To πρόγραμμα θα χρηματοδοτηθεί από σχετικές χορηγίες των φαρμακευτικών εταιρειών προς την ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ. Προσκαλούνται για εκδήλωση ενδιαφέροντος τακτικά ή επικουρικά μέλη της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ, ταμειακά τακτοποιημένα μέχρι και το 2017, με ενεργό συμμετοχή στις δράσεις της εταιρείας και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Θα προτιμηθούν ειδικευόμενοι στα τελευταία έτη της ειδικότητος και ειδικοί που έχουν λάβει τίτλο ειδικότητας σε διάστημα μικρότερο της 5ετίας και ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν λάβει μέχρι τώρα χρηματοδότηση από την ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ για εκπαίδευση ή έρευνα.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το αργότερο μέχρι την 25η Μαΐου 2017, αίτηση στη Γραμματεία της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ ([email protected]) συνοδευόμενη από σύντομο βιογραφικό σημείωμα και συστατική επιστολή από τον Διευθυντή του Τμήματος που ειδικεύονται ή εργάζονται ή από τον Διευθυντή του Τμήματος όπου εκπαιδεύτηκαν στη ρευματολογία.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Θα κινηθεί νομικά ο Γ. Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του - Επιρρίπτει ευθύνες σε γιατρούς
ECDC: Κρούσματα λιστερίωσης απο καπνιστό σολομό σε τρεις χώρες
Οπιοειδή στην εγκυμοσύνη: Καμία σύνδεση με ψυχιατρικές επιπτώσεις στα παιδιά [μελέτη]