Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», πραγματοποιεί προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο στην Ιερά Πόλη της Μεσολογγίου από σήμερα μέχρι και αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου, με την συμβολή του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης».

Πρόκειται για μια κατάλληλα διαμορφωμένη από χορηγίες συμπολιτών μας, Κινητή Ιατρική Μονάδα, που ανήκει στον στόλο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συνεργαζόμενοι φορείς στη δράση αυτή είναι, η Διοίκηση και το ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας – Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου που ανταποκρίθηκαν άμεσα με τη διάθεση εθελοντών ιατρών, όπως και το Δ.Σ. και τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο προληπτικός παιδιατρικός έλεγχος πραγματοποιείται σε μαθητές τριών δημοτικών σχολείων του Μεσολογγίου, του 2ου, του 3ου και του 5ου Δημοτικού σχολείου, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μας συμπολίτες να εξεταστούν από εθελοντές ιατρούς δωρεάν.

Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» είναι εγκατεστημένο στον προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου Μεσολογγίου και η εξέταση των μαθητών γίνεται κατά τις πρωινές ώρες, 8:30 -13:00 περίπου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο