Η ΑΝΙΜΑ, μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την Ψυχική Υγεία και την Κοινωνική Στήριξη, με δεκαετή δράση βραβευμένη από την Ευρωπαϊκό Δίκτυο Προαγωγής Ψυχικής Υγείας, άνοιξε κατάστημα με προϊόντα που στοχεύουν έμπρακτα στη βελτίωση της Ψυχικής Υγείας! Το AnimaCare Store βρίσκεται στην 28ης Οκτωβρίου 4, στο Μαρούσι.

Ο σκοπός του AnimaCare Store είναι κοινωφελής. Τα κέρδη του καταστήματος διατίθενται στη διαδικτυακή πλατφόρμα ενημέρωσης για θέματα Ψυχικής Υγείας AnimaCare (www.animacare.gr ) και στην έμπρακτη υποστήριξη ανθρώπων με ψυχικές δυσκολίες. Επίσης, το κατάστημα διαθέτει και προϊόντα ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, με στόχο την έντιμη πρόθεση ενίσχυσης της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας τους.

Εστιάζοντας στις λύσεις και όχι στα προβλήματα και αντιμετωπίζοντας την Ψυχική Υγεία ολιστικά, οι συνεργάτες και οι εθελοντές της ΑΝΙΜΑ δημιουργούν χρηστικά αντικείμενα, κοσμήματα, ρούχα, χειροποίητα εταιρικά και προσωπικά δώρα, συλλεκτικά παιχνίδια και δώρα πολυτελείας με τη δική τους ιστορία και χρηστική αξία.

To σύνθημα της ΑnimaCare είναι «Κανείς μόνος απέναντι στα προβλήματα της ζωής, όποια και αν είναι αυτά».

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή