Τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ηλεκτρονικά τις οικονομικές τους συναλλαγές για επισκέψεις στα απογευματινά ιατρεία καθώς και για νοσήλια, δίνει στους ασθενείς του το Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Η εύχρηστη και καινοτόμα αυτή υπηρεσία, η οποία δεν απαντάται  σε άλλον δημόσιο οργανισμό παροχής υπηρεσιών υγείας, παρέχεται μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Νοσοκομείου, www.gnpap.gr.

Συγκεκριμένα, η πληρωμή εκτελείται μέσω της υπηρεσίας easypay της Τράπεζας Πειραιώς, με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ανεξαρτήτου τράπεζας και ενημερώνεται αυτόματα στο πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου.

Ο ασθενής δηλαδή, κλείνοντας το ραντεβού του διαδικτυακά, οδηγείται αυτόματα στο αντίστοιχο πεδίο όπου του δίνεται η δυνατότητα να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο της μελλοντικής του επίσκεψης. Έτσι, όταν προσέλθει στο ραντεβού του, παραλαμβάνει απλώς το τιμολόγιο και το παραπεμπτικό του από τη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων.

Με αυτόν τον τρόπο, μειώνεται σημαντικά η αναμονή στα εξωτερικά ιατρεία, οι συναλλαγές ολοκληρώνονται τάχιστα, οι ακυρώσεις των ραντεβού περιορίζονται, οι ασθενείς μένουν σαφώς πιο ικανοποιημένοι και, εν τέλει, ο δείκτης ρευστότητας του Νοσοκομείου αυξάνεται.

Επιπλέον, από τον Μάρτιο του 2017 άρχισε να εφαρμόζεται και η υπηρεσία e-PPS SEPA, για την ασφαλή και τάχιστη καταχώρηση και αποστολή μαζικών πληρωμών σε προμηθευτές του Νοσοκομείου, εντός της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά και σε άλλες τράπεζες. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομούνται σημαντικός χρόνος και λειτουργικό κόστος.

Επιπλέον, οι πληρωμές των προμηθευτών ολοκληρώνονται τάχιστα και με ασφάλεια, η γραφειοκρατία καταργείται και ο εκάστοτε προμηθευτής έχει τη δυνατότητα εκτύπωσης του ειδοποιητηρίου συναλλαγής, με πλήρη ανάλυση των χρεώσεων.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κ. Γουργουλιάνης: Αφρικανική σκόνη, δυνητικοί κίνδυνοι, τρόποι προφύλαξης
Οδηγίες των πνευμονολόγων για προστασία από την αφρικανική σκόνη
Εμφυτεύσιμες μπαταρίες μπορούν να λειτουργούν με το οξυγόνο του οργανισμού!