Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο θα  γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς 2017 (29 Σεπτεμβρίου 2017), στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών όσον αφορά την προληπτική φροντίδα και τις πρακτικές που συμβάλλουν στην υγεία της καρδιάς.

Το Πρόγραμμα των Δράσεων περιλαμβάνει:

Θεατρική Παράσταση «Το έξυπνο κουτάλι μου» που αποτελεί διασκευή του ομώνυμου διηγήματος του Δρ. Δημήτρη Σαμαρά από την Αυγή Βάγια και την Πηνελόπη Τσάκαλου – Κουρτζή, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παντελεάκη.  Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 22 και Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Είσοδος ελεύθερη.

Εικαστική έκθεση «He[art] touch» του Teodosio με έργα εμπνευσμένα από την καρδιά. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 έως και την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017. Είσοδος ελεύθερη.
 

Δράσεις προαγωγής υγείας για παιδιά από δομές φιλοξενίας.
 

Σεμινάρια Βασικής Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θεατρική παράσταση και την εικαστική έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 94 93 188 ή στο www.onasseio.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσα κιλά μπορούμε να χάσουμε σε έναν μήνα με ασφάλεια
Θανατηφόρα βακτήρια διψούν για ανθρώπινο αίμα
Οι επιπλοκές στην εγκυμοσύνη είναι πιθανόν να αυξάνουν τους κινδύνους υγείας για δεκαετίες [μελέτη]