Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Πρώτη Αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 1ου ορόφου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ. στην Αθήνα.

Η ανταπόκριση των εργαζομένων του Οργανισμού, των Εθελοντών του Τομέα Νοσηλευτικής, αλλά και των εκπροσώπων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας για την υποστήριξη προσφύγων και μεταναστών, υπήρξε συγκινητική.

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, συνοδεία σπιτικών εδεσμάτων που ετοίμασαν οι Εθελοντές Νοσηλευτικής για τους αιμοδότες, προσήλθαν για προσφορά αίματος 45 άτομα, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη ευαισθητοποίηση και αφοσίωση των εργαζομένων και των Εθελοντών του Ε.Ε.Σ. στις ανθρωπιστικές αξίες του Κινήματος.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή και ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν για να προσφέρουν αίμα. Υπογράμμισε επίσης ότι αντίστοιχες δράσεις, που έχουν ως στόχο τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη, βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των προτεραιοτήτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Να δοκιμάσω να παίρνω μικροδόσεις καφέ;
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα