Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, η πόλη της Μεταμόρφωσης υποδέχθηκε τη φλόγα της Αγάπης στα πλαίσια της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην οποία συμμετείχε ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ.

Τη φλόγα παρέδωσε στη Μεταμόρφωση η εκπρόσωπος της ΠΟΣΕΑ κα Αθηνά Εξάρχου. Αφού κρατήθηκε από μικρούς και μεγάλους, η φλόγα κατέληξε στο Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κο Μιλτιάδη Καρπέτα και στην πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κα Χάρις Ματσούκα οι οποίοι τη μεταλαμπάδευσαν σε δύο αριστούχους απόφοιτους του λυκείου Μεταμόρφωσης που άναψαν την εστία. Στο πρόσωπο των δύο νέων ο Σύνδεσμος θέλησε να τιμήσει την προσπάθεια της νέας γενιάς για ένα καλύτερο αύριο. Η βραδιά έκλεισε μουσικά με συναυλία του Βασίλη Λέκκα.

Ο Σύνδεσμος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το Δήμο Μεταμόρφωσης, τους Εθελοντές, τους Φορείς και τους Συλλόγους που συμμετείχαν και τα μέλη Γ. Αλεξίου και Κ. Σιώσκο για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΕΟΠΥΥ: Ξεκίνησε η αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ΄οίκον - Η διαδικασία
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 19 κλοπές και διαρρήξεις σε φαρμακεία
"Αόρατος δολοφόνος": Οργανώσεις προειδοποιούν για τις συνέπειες της ακραίας ζέστης