Εκτός από ένα γευστικό φρούτο με «καλά» ω3 λιπαρά, αποτελεί και ένα «καρπό θαύμα», πλούσιο σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ουσιώδη λιπαρά οξέα που μπορεί να προσφέρει πολλά στην επιδερμίδα μας.

Τελευταίες έρευνες καταδεικνύουν ότι το αβοκάντο έχει προστατευτική δράση για το δέρμα. Αν απλωθεί σε ξηρό ή ερυθρό δέρμα, συμβάλλει στην επαναφορά της κανονικής υφής και του χρώματός του. Φανταστείτε πόσο ευεργετικό θα ήταν ένα προϊόν για τα μωράκια, που θα αξιοποιούσε το αβοκάντο ως συστατικό.

Η Mustela, η μάρκα με τα Νο1 προϊόντα βρεφικής και παιδικής περιποίησης στη Γαλλία της εταιρίας Expanscience Laboratoires, είναι η μοναδική που κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα. Από το ξεκίνημα της εταιρείας το 1950 μέχρι σήμερα, τα προϊόντα Mustela αντλούν τα κυριότερα δραστικά συστατικά τους από τη φύση. Για να προστατέψουν τον πολύτιμο κυτταρικό πλούτο του βρεφικού δέρματος, οι ερευνητές της Expanscience Laboratoires επέλεξαν το αβοκάντο από δεκάδες άλλα είδη από τη φύση.

Χάρη στην απαράμιλλη τεχνογνωσία τους, οι ερευνητές της Expanscience Laboratoires εντόπισαν στη σύνθεσή του ορισμένα μόρια, τα οποία είναι εξαιρετικά σπάνια στη φύση και κατέχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία ανάπτυξης και ωρίμανσης του φρούτου. Έπειτα από μια διαδικασία εκχύλισης, καθαρισμού και συμπύκνωσης, τα μόρια αυτά έδωσαν υπόσταση σε μία πατενταρισμένη, φυσική, δραστική ουσία: το Avocado Perseose®. Η Mustela επέλεξε να ενσωματώσει το ενεργό αυτό φυτικό συστατικό στις νέες φόρμουλες, για όλες τις παραπάνω εντυπωσιακές του ιδιότητες.

Το Avocado Perseose® είναι τέλεια προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δέρματος των βρεφών από τη γέννησή τους, ενώ η αποτελεσματικότητά του είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη:

  • Υποστηρίζει την ανάπτυξη της λειτουργίας φραγμού του δέρματος, ενισχύοντας την παραγωγή των απαραίτητων εκείνων στοιχείων για τη δράση του (πρωτεΐνες και λιπίδια)
  • Διατηρεί τον κυτταρικό πλούτο, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας των κυττάρων του δέρματος κατά τις εξωγενείς επιθέσεις σε ποσοστό 80%.

Όλες οι παραπάνω ανακαλύψεις της Expanscience Laboratoires για τις εντυπωσιακές ιδιότητες του αβοκάντο στην περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας, την οδήγησαν να το ενσωματώσει στις νέες φόρμουλες. Έτσι, κάθε φορά που φροντίζετε το μωρό σας με ένα από τα προϊόντα Μustela που περιέχει την πατενταρισμένη, φυσική και δραστική ουσία Avocado Perseose®, προστατεύετε τον κυτταρικό πλούτο του δέρματός του και υποστηρίζετε την αρμονική ανάπτυξή του, χαρίζοντας του σήμερα ένα υγιές δέρμα για το αύριο.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμμετοχή της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας στην Ευρωπαϊκή Συμμαχία για τα κρίσιμα Φάρμακα
'Ενωση Ασθενών Ελλάδος: Η Θεσσαλονίκη, γέφυρα στα δικαιώματα των ασθενών
Ηλίας Μόσιαλος: Γιατί θα αποτύχει ο προσωπικός γιατρός - Τα δομικά προβλήματα του ΕΣΥ