Ένα θέμα που απασχολεί συχνά όλες τις μανούλες είναι η αλλαγή πάνας, αφού όσο απλή υπόθεση και αν φαντάζει, στην πραγματικότητα χρειάζεται πάντα προσοχή!

Έχετε σκεφτεί ότι χρειάζεται να αλλάξετε την πάνα του μωρού σας περίπου 7 φορές την ημέρα ή και περισσότερο; Όσο συνεπής λοιπόν και να είστε στη συχνότητα των αλλαγών, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το ευαίσθητο δέρμα των γλουτών του μωρού σας μπορεί πολύ εύκολα να ερεθιστεί.

Η υγρασία, η επαφή με τα ούρα και τα κόπρανα, καθώς και η τριβή με τις πάνες, μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό της μηρογεννητικής περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα του μωρού σας χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα και προστασία, όχι μόνο όμως σε περίπτωση ερεθισμού αλλά σε κάθε αλλαγή πάνας.

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο προσεκτικός καθαρισμός της περιοχής με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, όπως και η καθημερινή χρήση κρέμας για την αλλαγή της πάνας, είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της υγείας του δέρματός του.

Δίπλα σας σε αυτό είναι πάντα η Mustela, ο ειδικός στην περιποίηση του βρεφικού και παιδικού δέρματος για περισσότερα από 60 χρόνια, με προϊόντα που έχουν κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και είναι ασφαλή στη χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης, και αντλούν τα κυριότερα δραστικά συστατικά τους από τη φύση!

Η κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 είναι μια ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στην πηγή τους, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από πατενταρισμένα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως Avocado Perseose® και Ηλίανθο, ενώ παρέχει τριπλή δράση:

1.Προλαμβάνει τους ερεθισμούς σε κάθε αλλαγή της πάνας
2.Καταπραΰνει από την 1η εφαρμογή
3.Επανορθώνει διαρκώς

Η κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3 έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, καθώς το 100% των παιδιάτρων και δερματολόγων επιβεβαιώνει ότι το προϊόν δρα προληπτικά στην εμφάνιση αυτών των ερεθισμών, ενώ σε περισσότερο από το 80% των περιπτώσεων η κοκκινίλα μειώθηκε από την 1η ημέρα χρήσης! Η σύνθεσή της με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς αρώματα και συντηρητικά, την καθιστά απόλυτα ασφαλή για καθημερινή χρήση, ενώ εγγυάται και υψηλή ανεκτικότητα από την πρώτη ημέρα της γέννησης.

Τα προϊόντα φροντίδας Mustela αποτελούν τη Νο1 σειρά βρεφικών και παιδικών προϊόντων περιποίησης στη Γαλλία. Με απολαυστική υφή και υπέροχη μυρωδιά, όλα τα προϊόντα Mustela είναι απόλυτα ασφαλή από την πρώτη ημέρα της γέννησης, χάρη στις υποαλλεργικές και υψηλής ανεκτικότητας φόρμουλες.

Βρείτε την κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 στα φαρμακεία και κάντε την αλλαγή της πάνας μια ευχάριστη στιγμή για το μωρό αλλά και για εσάς! 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
1.026 πάσχοντες από αιμορροφιλία στην Ελλάδα - Εκστρατεία ευαισθητοποίησης #WearYourEverydayGenes
Νέα εξέταση ούρων θα μπορούσε να βοηθά άντρες να αποφύγουν τη βιοψία στον καρκίνο προστάτη
Γιατί είναι ξηρά τα χέρια μου;