Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή!

Τη μοιραζόμαστε μαζί σας με πολλή αγάπη, καταθέτοντας απ’ την πλευρά μας σχεδόν 40 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, κάθε λεπτό της παραμονής σας στη Μαιευτική μας Κλινική.

Από το 1979, στο ΜΗΤΕΡΑ διακρινόμαστε για την αφοσίωση, τη στοργή και την εξαιρετική φροντίδα που παρέχουμε στη γυναίκα και το παιδί. Χάρις στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, το απόλυτα καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τα τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να ζήσετε γεμάτη αισιοδοξία και χαρά, τη μοναδική εμπειρία της γέννας.

Κορυφαίοι ιατροί, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και ο πιο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός,  συγκροτούν τα πλέον αξιόπιστα και καινοτόμα Τμήματα του ΜΗΤΕΡΑ.

Με τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό ιατρικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένες αίθουσες τοκετών, ανακαινισμένες αίθουσες ωδινών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Ενηλίκων και Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, το ιατρονοσηλευτικό επιτελείο του ΜΗΤΕΡΑ παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να φροντίσει εσάς και το μωρό σας και να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί σε 24ωρη βάση.

Για εμάς στο ΜΗΤΕΡΑ, οι πιστοποιήσεις είναι η ανάγκη να γινόμαστε διαρκώς όλο και καλύτεροι, όλο και πλουσιότεροι σε εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες θα προβάλλονται στις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασθενείς μας, υπηρετώντας τις βασικές μας αρχές, το όραμα μας για: παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, καθιερώνοντας το ΜΗΤΕΡΑ, ως κέντρο αναφοράς για όλη την οικογένεια και για κάθε ηλικία.

Υπηρεσία Μητέρα στο Σπίτι

Η υπηρεσία του ΜΗΤΕΡΑ, προσφέρει λύση σε όσους έχουν ανάγκη για φροντίδα και παρακολούθηση στο οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους. Με διακριτικότητα και άνεση, χωρίς περιορισμό χρόνου μετακίνησης των γονέων, η υπηρεσία «ΜΗΤΕΡΑ στο σπίτι» προσφέρει φροντίδα υψηλού επιπέδου με:

  • Εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό που βρίσκεται σε άμεση και συνεχή επικοινωνία με το Θεράποντα Ιατρό, & συνεργασία με όλα τα Τμήματα του Μαιευτηρίου, για ολοκληρωμένη υποστήριξη.
  • Εκπαίδευση νέων γονέων και για θέματα θηλασμού.

Υπηρεσία συνδιαμονής Μητέρας - Νεογνού

Με την υπηρεσία Συνδιαμονής Μητέρας και Νεογνού (Rooming-in) του ΜΗΤΕΡΑ, έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε το μωρό κοντά σας, να αναπτύξετε ένα δυνατό συναισθηματικό δεσμό και να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία του Μητρικού Θηλασμού. Παράλληλα, και για τον πατέρα θα αποτελέσει την καλύτερη αρχή στη σχέση του με το νεογέννητο. Οι μαίες και το νοσηλευτικό προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα σας για να φροντίσουν το νεογνό σας και να σας δείξουν όλες τις τεχνικές του θηλασμού. H υπηρεσία Rooming-in προσφέρεται δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μητρικού θηλασμού στο 210 686 9000.

Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού και Φροντίδας Νεογνών

Κατά την παραμονή σας στο ΜΗΤΕΡΑ, ή ακόμα καλύτερα πριν γεννήσετε, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί με την οικογένειά σας το ενημερωτικό Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού & Φροντίδας Νεογνών, κατά τη διάρκεια του οποίου έμπειρο προσωπικό θα αναπτύξει τα θέματα του μητρικού θηλασμού. Το σεμινάριο διενεργείται στο διαμορφωμένο χώρο του 7ου ορόφου του ΜΗΤΕΡΑ, κατόπιν ραντεβού, στο τηλέφωνο 210 686 9000 ή 210 686 9164. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Το ΜΗΤΕΡΑ αποτελεί μέλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο της Ελλάδας με 501 κλίνες. Η Μαιευτική -Γυναικολογική Κλινική, η Γενική Κλινική και η Παιδιατρική Κλινική, διαθέτουν την υποδομή, τόσο σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιασδήποτε ανάγκης ιατρικό περιστατικό.

Πηγή: www.mitera.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κάνε το όπως το "Γ. Παπανικολάου": Δεκάδες πρώιμες διαγνώσεις καρκίνου του πνεύμονα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο